Nye datoer for Dansk Padel Tour

Corona har sat sit præg på den første Dansk Padel Tour. Vi fastholder formatet og forlænger sæsonen. Det giver syv afdelinger i 2021, inden de bedste par tørner sammen i december til den afsluttende Masters.

Dansk Padel Tour har fået en række nye datoer. Foto: Esben Zøllner Olesen.

Der var masser af seværdige dueller og gode padelkampe, da de to første afdelinger af Dansk Padel Tour blev afviklet i september og oktober. De efterfølgende tre afdelinger er alle blevet udsat grundet COVID-19 og de deraf følgende restriktioner. Og meget tyder på, at den sjette afdeling, som skulle have været afviklet 13.-14. februar, også må udsættes.

Derfor har vi  valgt at tilpasse Dansk Padel Tour til den nuværende situation. Touren flyttes frem i kalenderåret og der tilføjes yderligere to afdelinger.

Det betyder, at vi satser på, at den næste afdeling af Dansk Padel Tour kan afvikles 3.-4. april i det nye padelcenter hos KIF Padel i Kolding. Herefter står den på seks afdelinger mere, inden Dansk Padel Tour runder af med en stor Masters i december.

De allerede to afholdte afdelinger tæller med i kapløbet om at komme med til Masters.

SE DATOER – OG MANGE AF SPILLESTEDERNE – FOR DE KOMMENDE AFDELINGER

Vi forventer at åbne for tilmeldingerne til de første afdelinger i starten af februar.

Følg med

Er du også bidt af padel? Så følg Padel i Danmark, der er Dansk Tennis Forbund og DGI’s fællesskab om padelsporten. Du finder os på hjemmeside, facebook og instagram.