Kursus: Bliv klar til stolen

Bliv dommer på en weekend. Den mulighed byder sig til den 5. og 6. februar i Holbæk, når Dansk Tennis Forbund afholder stoledommerkursus. Under kurset får du mulighed for at dømme ved en turnering i hallen.

Flere stoledommere vil være en kæmpe gevinst for dansk tennis.

Tennissporten rummer meget mere end blot forhånd. Baghånd. 15. 30. 40. Tag nu gerningen som stoledommer som et eksempel.

Det kræver en høj grad af koncentration. Man skal kende reglerne til fingerspidserne. Og man skal være i stand til at træffe beslutninger på et splitsekund.

En tur i dommerstolen kan bringe dig tættere på den sport, du elsker, på en helt ny måde. Hvis ambitionerne og evnerne rækker, kan rollen som dommer også tage dig Jorden rundt til internationale turneringer.

Hvad end du går efter stjernerne eller kan tage til tage til takke med noget mindre end Centre Court på Wimbledon, kan oplevelserne meget vel starte i weekenden den 5. og 6. februar.

Her afholder Dansk Tennis Forbund nemlig stoledommerkursus i Holbæk. Begge dage er der program fra klokken 10-18. Lørdagen står primært i teoriens tegn, mens søndagen vil være præget af praksis.

Sideløbende med dommerkurset spilles der Holbæk Technifibre Cup. Her kan du få prøvet dine nyligt tillærte evner af i dommerstolen.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne være med. Vi skal have din tilmelding senest den 20. januar 2022.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Husk, at du altid kan finde vores kursustilbud under Aktuelle tilbud. Lige nu er der foruden stoledommerkursus også åbent for tilmeldingen til forårets trænerkurser.