Licens og klubskifte kan søges online

Tournament Software har været i luften i et halvt år og mange spillere og klubber er godt i gang med brugen af det. Der har været børnesygdomme mv. undervejs, men vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen bedre for alle.

Vi har netop rullet to nye funktioner ud i Tournament Software, som gerne skulle lette den administrative del i klubben. Licenser og klubskifter kan nu søges online, så væk er papirarbejdet.

Fornyelse og køb af licens

Turneringsaktive spillere, som ønsker et licensnr., kan selv købe licens online i Tournament Software. Dette gælder også spillere, som har et licensnummer i denne sæson og ønsker at forny dette til den kommende sæson.

Licens købes/fornyes forskelligt afhængig af om spilleren har en brugerprofil i Tournament Software (TS) eller ej.

Spillere som har en brugerprofil i TS:

Spillere som ønsker et aktivt licensnr. til sæson 2019-2020:

  • Log ind i TS inden 30. april, Vælg ‘Medlemskaber’ i venstre kolonne, Vælg ‘Køb’ ud for den licens du ønsker til perioden 1. maj 2019-30. april 2020

Spillere som ikke har en brugerprofil i TS:

Spillere som ønsker et aktivt licensnr. til sæson 2019-2020:
(ansøgt før 1. maj)

  • Opret en brugerprofil i TS vha. denne vejledning
    Husk – køb IKKE en licens ifm. profiloprettelse – vælg brugerprofil
  • Log ind i TS, Vælg ‘Medlemskaber’ i venstre kolonne, Vælg ‘Køb’ ud for den licens du ønsker til perioden 1. maj 2019-30. april 2020

Spillere som ønsker et aktivt licensnr. til sæson 2019-2020:
(ansøgt efter 1. maj)

Det er naturligvis også muligt for klubberne at forny/købe licens til klubbens spillere. Klubberne har fået direkte besked om hvordan dette skal gøres.

Hvis du som spiller er i tvivl om du selv skal forny din licens eller om din klub gør det, så kontakt din klub.

Aktive licenser, som ikke fornyes af spilleren eller klubben inden udgangen af april, vil blive deaktiveret pr. 1. maj. Spillerens brugerprofil vil naturligvis stadig være aktiv.

Foretage klubskifte

Spillere kan søge om klubskifte online og klubberne skal efterfølgende godkende klubskifter online i Tournament Software.

BEMÆRK – spillere som har indsendt klubskifteblanket som tidligere frem mod fristen d. 10. april, skal IKKE foretage sig yderligere.

For at søge om klubskifte skal spilleren logge ind på sin profil i Tournament Software og vælge ’Medlemskaber’ i venstre kolonne. Spilleren skal søge om klubskifte senest d. 10. april.

Fra d. 11. april og frem til d. 25. april skal klubberne ind i systemet og godkende ansøgte klubskifter for at de kan blive effektueret til udendørssæsonen.
Det er klubbernes administrator, som har mulighed for at godkende klubskifter. Hvis klubben ikke har en administrator i Tournament Software, skal I kontakte DTF.

Hvis spilleren ikke har et aktivt licensnr. behøver spilleren ikke foretage officielt klubskifte som beskrevet. I stedet kan spilleren selv flytte sin brugerprofil til en anden klub via Tournament Software.

Læs mere om Licens og Klubskifte