Danish connection giver wild card til Holger

Holger Rune har fået et wild card til en ATP Challenger i spanske Marbella i den kommende uge. Også Mikael Torpegaard og Clara Tauson er på vigtig pointjagt.

Holger Rune har fået chancen ved en Challengerturnering i Marbella.

Det danskejede firma Anytech 365 er hovedsponsor for ATP Challenger-turneringen Anytech 365 Marbella Tennis Open, som afvikles i den kommende uge. Den konstellation kommer Holger Rune til gode.

Det unge stjerneskud har nemlig modtaget et wild card til hovedturneringen på den spanske solkyst. It-iværksætter Janus R. Nielsen, der er CEO for Anytech 365, var ikke i tvivl, da han skulle vælge, hvem der skulle have wild card til turneringen.

”Jeg glæder mig meget til at se Holger Rune spille. Den 17-årige danske knægt har vundet junior French Open, og den turnering blev spillet på grus og her skal der også spilles på grus, så jeg håber, at han kan overraske og vinde nogle kampe,” siger Janus R. Nielsen.

Stærk turnering

Også Holger Rune ser frem til udfordringerne i Marbella.

”Wildcardet betyder rigtig meget for mig, og jeg har glædet mig virkelig meget til turneringen. Det er noget jeg har set frem til i lang tid. Jeg har fået spillet en hel del turneringer på grus, så jeg føler selv, at jeg er i god form. Når jeg kigger på de andre spillere, kan jeg se, at det bliver en stærk turnering, så det bliver fedt at komme ned og spille på et højt niveau på anlægget i Marbella,” udtalte Holger Rune i en pressemeddelelse inden afgangen til Spanien.

Lodtrækningen til turneringen har artet sig således, at danskeren i første runde skal op mod franskmanden Elliot Benchetrit, der er rangeret som nummer 219 i verden. Holger Rune er pt. nummer 548.

Skulle Holger vinde første kamp, venter der efter alt at dømme en stor mundhold i form af andenseedede Pedro Martinez Portero (ATP: 92) fra Spanien.

Alle kampe fra Anytech 365 Marbella Tennis Open bliver streamet live på https://anytech365.com

Clara og Torpe i aktion

Danmarks højest rangerede herrespiller, Mikael Torpegaard, skal også dyste i en ATP Challenger i den kommende uge. Lyngbyspilleren får i Hamborg fornøjelsen af Henrik Laaksonen (ATP: 132) i første kamp. Schweizeren er seedet 6 i turneringen.

Livestream fra turneringen i Hamburg er mulig fra ATP-tourens hjemmeside.

På den anden side af Atlanten skal Clara Tauson forsøge at følge op på sit flotte Roland Garros. I Texas er danskeren med i kvalifikationen til ITF-turneringen W80 Tyler. Lodtrækningen til kvalifikationsturneringen foreligger ikke i skrivende stund. Men Clara vil blive seedet i kvallen.

Der er ingen turneringer på WTA-touren i den kommende uge. Det har gjort feltet i Tyler ekstra stærkt. Således er blandt andet amerikaneren Shelby Rogers (WTA: 59) med i hovedturneringen.

Når lodtrækningen til W80 Tyler er klar, kan den findes her.

Forventeligt vil der være livestream fra hovedturneringen. Den kan findes på ITF’s live stream-side.