Medaljespillet kommer til at sprudle

Der er gratis adgang til Medaljespillet, som på grund af corona-restriktioner kommer til at have et tilskuerloft på 350 tilskuere.  

Medlevende tilskuere på lægterne er en af de kendtegnende elementer ved Medaljespillet.

KB og Dansk Tennis Forbund lægger op til en stor tennisfest, når Medaljespillet afvikles i weekenden. Elitedivisionerne har været ekstraordinært spændende i år, hvilket lover godt for Medaljespillet. Rammerne kommer bestemt ikke til at fejle noget.

KB’s anlæg på Peter Bangs Vej bliver klædt festligt på til anledningen, og der bliver sat en tribune op, så tilskuerforholdene optimeres.

Samtidig skal der også tages hensyn til corona-situationen i Danmark. Derfor er der nogle særlige retningslinjer, som sætter begrænsninger for omfanget af arrangementet. Derfor vil der være en række særlige tiltag, som kommer til at have indflydelse på tilskuerne.

Publikumsregler

Tilskuerkapaciteten til Medaljespillet er sat til 350 tilskuere. Alle tilskuere skal sidde på tribunen eller de opstillede stole, når de ser tennis. Derfor er det ikke muligt for alle tilskuere at se den samme kamp på samme tid. Stolene vil være stillet op under hensyntagen til regler om afstand. Derfor er det ikke tilladt at flytte om på stolene.

Hvis en tilskuerzone er fyldt op, kan der ikke komme nye tilskuere ind, før nogen forlader området. Frivillige fra KB vil være til stede for at få det hele til at glide. Men hvis det hele skal køre glat, er der nødvendigt, at alle tilskuere gør deres ypperste for at overholde reglerne.

På samme måde som med de enkelte tilskuerzoner, så vil indgangen til anlægget også blive lukket for tilskuere, hvis vi når over loftet på 350. Så skal man være sikker på at få en god plads, kan de betale sig at komme fra formiddagen af. Både lørdag og søndag sættes kampene i gang klokken 10.

Talgymnastik

100 er et tal, som har haft stor betydning for planlægningen.

Ser man på deltagerantallet, skal en sportsbegivenhed overholde forsamlingsforbuddet på 100 personer. Med til deltagerantallet gælder alle, der er tilknyttet afholdelsen af arrangementet: Spillere, trænere, dommere, frivillige med flere.

De otte hold – henholdsvis fire dame- og herrehold – har hver fået stillet ni pladser til rådighed i Medaljespillet. Pladserne skal rumme både spillere og coaches.

Stoledommere, referee, fysioterapeut, opstrenger og personale fra DTF og KB, samt frivillige optager resten af de 100 i deltagerantallet.

Derfor bliver der ikke plads til hverken linjedommere eller boldbørn i denne omgang.

Resultater med mere for Medaljespillet kan løbende følges på tennis.dk/medaljespil2020