Nedrykningsdrama på tv

Opgøret mellem HRT og Birkerød i sidste runde af herrernes Elitedivision vises direkte på tv-kanalen SPORT LIVE. Begge hold kæmper for at undgå nedrykning i holdkampen 27. februar.

Maxim Landa og HRT skal kæmpe for at holde sig i Elitedivisionen.

Det kan blive en forestilling, der kræver seriøst neglebideri, når herrerne fra HRT og Birkerød tørner sammen i sidste runde af Elitedivisionen den 27. februar.

Udeholdet fra Birkerød har det bedste udgangspunkt, da de er to point foran HRT, som ligger på den ene af to nedrykningspladser. HRT er derfor tvunget til at vinde 4-2 eller mere, hvis holdet skal booke endnu en sæson i landets bedste række.

Holdkampen kan følges live på tv-kanalen SPORT LIVE fra klokken 10 lørdag formiddag den 27. februar. På grund af corona-restriktioner vil der ikke være nogen tilskuere i hallen.

SE STILLINGEN I HERRERNES ELITEDIVISION

Ekstra kamp

Dansk Tennis Forbund og SPORT LIVE annoncerede i januar et samarbejde om tv-transmission fra Elitedivisionen og DM-finaler. Sidste runde af det indendørs grundspil var ikke med i den oprindelige annoncerede aftale, så det er ekstra glædeligt, at der blevet plads til den på SPORT LIVE’s sendeflade.

SPORT LIVE er klar igen, når DM-guldet skal uddeles på finaledagen den 14. marts ved Medaljespillet i KB. To uger senere, den 27. marts, står den på de individuelle finaler for damer og herrer fra DM i Hillerød.

OM SPORT LIVE

Kanalen kan ses hos Canal Digital, YouSee, Waoo, Stofa og en lang række antenneforeninger.

www.sport-live.dk