Ny formand i Dansk Tennis Forbund

Christian Lunøe afløser Henrik Thorsøe Pedersen som formand for Dansk Tennis Forbund. Det blev udfaldet af et kampvalg på lørdagens generalforsamling. To nye bestyrelsesmedlemmer blev også valgt.

De tre nye medlemmer af Dansk Tennis Forbunds bestyrelse. Fra venstre Mads Brix, Martin Ravnholt og den nye formand Christian Lunøe.

Lørdag den 16. marts holdt Dansk Tennis Forbund sin årlige generalforsamling. På dagsordenen var et kampvalg om formandsposten. Overfor hinanden stod Henrik Thorsøe Pedersen, der havde været formand for DTF i otte år, og formanden fra B.93 Tennis, Christian Lunøe.

Med 183 stemmer til Christian Lunøe, og 83 stemmer til Henrik Thorsøe Pedersen, blev der valgt en ny formand i Dansk Tennis Forbund for de næste to år.

”Jeg er utrolig glad for den store opbakning, jeg har fået, fra klubber over hele landet. Jeg glæder mig til at fortsætte den samtale, vi har startet den sidste måneds tid. Jeg er ikke kun formand for dem, der har stemt på mig. Jeg vil have alle med, og det håber jeg, at man kommer til at mærke. Jeg glæder mig også til at samarbejde med den afgørende formand, når han indtræder som præsident i Tennis Europe,” siger Christian Lunøe.

Den afgående formand, Henrik Thorsøe Pedersen, vælges næste weekend som præsident for det europæiske tennisforbund, Tennis Europe. Så han er ikke færdig med sine hverv i tennissportens tjeneste.

To nye bestyrelsesmedlemmer

På generalforsamlingen var der også valg til to andre poster i bestyrelsen. Som konsekvens af resultatet af formandsvalget valgte de to siddende næstformænd, Thomas Kønigsfeldt og Henrik Maris, at trække deres kandidatur.

Dermed var der kun to kandidater tilbage. Formanden for Aalborg Tennisklub, Mads Brix, og Martin Ravnholt. De to blev valgt ind for en toårig periode.

”Jeg ser frem til at lære hele bestyrelsen at kende og er glad for de to, der er kommet med ind i den her omgang. Det bliver vigtigt, at vi kan invitere andre ind omkring bestyrelsens arbejde, så vi i endnu højere grad bliver fælles om tingene i dansk tennis,” siger Christian Lunøe.

Det fulde referat fra Dansk Tennis Forbunds generalforsamling offentliggøres på forbundets hjemmeside snarest muligt.

Dansk Tennis Forbunds nye bestyrelse: Peder Helmuth Hansen, Michael Grube Andersen, Mads Brix, Martin Ravnholt, Christian Lunøe, Dorte Klüwer, Joakim Thörring, Jørgen Torpe Kann og Rasmus Gråskov.