Nye trænerstillinger

Cheftræner for junioreliten i AGF tennis søges

AGF søger en dygtig og engageret cheftræner til at videreføre og opbygge deres junioreliteafdeling med tiltrædelse 1. maj 2017 eller snarest derefter. De har brug for en træner, der har gode kvalifikationer som tennistræner og som er i stand til at forvalte samarbejdet med forældre og bestyrelse. Endvidere ønskes en træner, der kan indgå i et team, der planlægger og gennemfører aktiviteterne i juniorarbejdet generelt.

De kan tilbyde minimum 10 timers træning udendørs samt 6 timers træning indendørs. Der er mulighed for yderligere træningsarbejde. I ansøgningen skal du gerne anføre dine kvalifikationer, lidt om dig selv og dine ideer til arbejdet som cheftræner for junioreliten i AGF tennis.

Skovshoved søger fuldtidstræner

SIF Tennis har i øjeblikket en sund og voksende ungdomsafdeling på over 250 juniorer + 100 seniorer, som tilbydes træning på alle tider af døgnet året rundt. De søger derfor en frisk person som fuldtidstræner, der kan indgå i trænerteamet under cheftræner Mikkel Schultz og være træner på de forskellige aldersgrupper.

Som træner i Skovshoved vil du være med til at præge ,udvikle og forny deres træningstilbud. Du behøver ikke spille drømmetennis, men du skal være villig til at gå forrest og sikre høj kvalitet i træningen på banen for deres medlemmer. Der er ofte fuld fart på, så du skal kunne bevare overblikket og samtidig kunne holde mange bolde i luften.

Sandefjord Tennisklubb (Norge) søker hovedtrener

STK ble stiftet i 1921, og er i dag den største klubben i Region Sør. Klubben har i overkant av 600 medlemmer. Tennisskolen består av ca. 150 barn og unge i ukentlig organisert trening. Flere av klubbens juniorspillere hevder seg på nasjonalt nivå, og klubbens damelag spilte i eliteserien i 2016. STK er en moderne tennisklubb som tilbyr trening både for bredde og elitespillere.

Klubben har p.t. to heltidsansatte trenere (støttet av flere deltids trenerassistenter), hvorpå den ene snart fratrer stillingen, og skal følgelig erstattes. Arbeidsområder; Tennisskolen/konkurranse spillere, Voksenkurs, Opptil 30 timer på banen i uken med instruksjon og 10-15 helger pr. år med turneringsoppfølging/camper.

Tiltredelse fra 1. august 2017