ØBG Silkeborg er Årets Tennisklub

ØBG Silkeborg Tennis og Padel er Årets Tennisklub 2021. Der var også hæder til Agi Szocska og KB på DTF’s generalforsamling.

ØBG Silkeborg var mødt talstærkt op for at modtage prisen som Årets Tennisklub 2021. Peder Helmuth Hansen (tv.) og Henrik Thorsøe Pedersen (th.) fra DTF’s bestyrelse overrakte prisen.

Dansk Tennis Forbunds generalforsamling lørdag udgjorde traditionen tro baggrunden for uddelingen af prisen som Årets Tennisklub.

Den hæder tilfaldt ØBG Silkeborg Tennis og Padel, der på seks år er gået fra at være tre aktivitetsløse grusbaner til en formfuldendt klub med tre grusbaner, to indendørs tennisbaner, fire indendørs padelbaner, en fuldtidstræner, en afsindig medlemsstigning og en ambition om at rumme alt fra den sociale til den seriøse spiller.

Klubben har stor fokus på at få sine mange juniorer ud og spille kampe og turneringer så hurtigt som muligt. Især prioriteres holdturneringer højt, da det er en social og sjov måde at komme ud og konkurrere på.

ØBG lod sig bestemt ikke slå ud af nedlukningen som følge af corona, men samarbejdede sig i stedet ud af krisen med naboklubberne. Og listen af stærke initiativer er lang.

LÆS HELE INDSTILLINGEN AF ØBG SOM ÅRETS TENNISKLUB

Kvindelig kapacitet hyldet

Agi Szocska blev tildelt Waage Petersens æresetui. Den fynske ildsjæl blev belønnet for sit store engagement i dansk tennis. Især Agis indsats med Fynsk kvindetennis blev fremhævet. Her har hun sammen med andre ildsjæle skabt en succes, der giver tennisoplevelser henover hele året til mange.

Michael Grube Andersen fra DTF’s bestyrelse overrakte og motiverede tildelingen.

Agi Szocska i midten med Waage Petersens æresetui.

KB vinder Mogens Pagh

Mogens Pagh-pokalen går hvert år til den klub, hvis juniorer klarer sig bedst nationalt og internationalt. Som så mange gange før gik den hæder til KB.

Tennischef i klubben, Martin Linnet Killemose, modtog pokalen fra eliteansvarlig i DTF’s bestyrelse, Thomas Kønigsfeldt.

Stort tillykke til alle vindere.

Martin Linnet Killemose flankeret af Thomas Kønigsfeldt og Henrik Thorsøe Pedersen.