Over 1000 skumtenniskampe på én weekend

Tennisspillere i alle aldre havde en fantastisk weekend i Glostrup og Farum, da de åbne sjællandsmesterskaber i skumtennis blev afviklet med rekordstor deltagelse af 540 tilmeldte.

Weekenden den 7. og 8. april fik vist, hvad skumtennis kan gøre for dansk tennis – nemlig at bringe spillere i alle aldre, niveauer og køn sammen om at dyrke det samme spil.

To tidligere danmarksmestre for seniorer, Søren Wedege og Thomas Nowak, kæmpede sig i finalen i mesterrækken, mens deres børn og andre unge spillede og hyggede sig i U8 og U10 rækkerne. Fædre og enkelte mødre udkæmpede dyster mod hinanden i A-rækken, ligesom KB’s nykårede UM-mester i U12 herresingle, Oliver Steines, vandt både U12 og U14 eliterække. I alt fik mere end 500 børn, heraf over halvdelen under 10 år, god kamperfaring i de mange kampe, der blev spillet.

Stævnet var godt styret af de 11 stævneledere, som var på plads i de fire haller, tre i Glostrup og en i Farum. Søndag var stævnelederene godt hjulpet på vej af otte U16/U18-spillere fra KB, der fungerede som tællere på de mange kampe.

Mellem kampene blev der hygget med bordtennis, airhockey, socialt samvær, og mange vandt flotte præmier i lotteriet.

Åbne SM i Skumtennis afvikledes for 27. år i træk og havde i år rekorddeltagelse med 540 tilmeldinger. Henover weekenden blev der afviklet mere end 1000 skumtenniskampe i 21 rækker. Et imponerende setup, der blev ført sikkert i havn af SLTU.

Søren Wedege (t.h.) vandt over Thomas Nowak i finalen i seniorernes eliterække.