Holdturnering: Runderne rykkes til april

Runderne i DTF Holdturneringen inde rykkes til april efter forlængelse af corona-restriktionerne. Elitedivisionen berøres ikke af denne udsættelse.

Den nuværende nedlukning af indendørs idræt i hele landet blev desværre foreløbig forlænget til og med 28. februar 2021. DTF Turnering er derfor nødsaget til igen at flytte holdkampsrunder i 1.-3. division + Liga, som er placeret i den berørte periode.

  • Den allerede udskudte holdkampsrunde, som var flyttet til 20. februar, udskydes nu yderligere til lørdag d. 10. april.
  • Holdkampsrunden, som var planlagt til 27. februar, udskydes til lørdag d. 17. april.

Udskydelsen gælder IKKE Elitedivisionen. Elitedivisionen vil blive afholdt som hidtil planlagt, da den har status af professionel idræt og er undtaget for de nuværende corona-restriktioner.

Hjemmeholdet skal inden 1. marts fastsætte nyt spilletidspunkt for de tre udskudte runder. Klubbernes holdturneringsansvarlige er kontaktet direkte per mail.

I forvejen er runden med planlagt dato i weekenden den 6.-7. februar flyttet til mandag den 5. april.

Overblik over anden del af DTF Holdturneringen inde 2020-2021:

 

Oprindelig termin

Ny termin

1.-3. division + Liga

23. januar/20. februar

10. april

Opdateres i Tournament Software senest 1/3
1.-3. division

6. februar

5. april

Opdateres i Tournament Software senest 1/3
1.-3. division + Liga

27. februar

17. april

Opdateres i Tournament Software senest 1/3

Situationen ændrer sig hele tiden og DTF Turnering følger udviklingen meget nøje og reagerer, når regering og myndighederne melder ud om tiden efter den 28. februar.