Restriktioner fortsætter vinteren ud

Indendørs tennis og padel vil fortsat ikke være muligt frem til og med 28. februar. DTF og DGI Tennis kommer her med en oversigt over konsekvenser for planlagte aktiviteter.

Desværre bliver det nødvendigt med endnu en håndfuld tålmodighed for landets tennis- og padelelskere. Regeringen meddelte torsdag aften, at de nuværende corona-restriktioner forlænges til og med 28. februar.

For idrætten består de særlige restriktioner i følgende:

  • Al indendørs idræt og foreningsaktiviteter skal holde lukket
  • Udendørs idræt kan kun gennemføres, hvis forsamlingsforbuddet på 5 personer overholdes.
  • Professionel idræt er fortsat undtaget
  • Tilladelsen til 500 tilskuere inkl. deltagere gælder ikke længere hverken udendørs eller indendørs

Du kan altid finde de seneste corona-retningslinjer for tennis og padel i danmark på tennis.dk/corona

Konsekvenser af forlængelse af restriktioner

En del begivenheder i februar som eksempelvis trænerkurser var allerede aflyst eller flyttet. Forlængelsen af restriktionerne får indflydelse på øvrige aktiviteter i februar. Herunder kommer en hurtig gennemgang af konsekvenserne.

DTF Holdturneringen

Tennissportens indendørs holdturnering har to runder, der berøres af forlængelsen. En runde, der oprindeligt var planlagt til 23.-24. januar, var blevet flyttet til 20.-21. februar. Desuden ligger der en runde den 27.-28. februar.

De to runder vil ikke blive spillet på de datoer. DTF Turnering vil fredag beslutte, hvad der skal ske med runderne. Efterfølgende informeres klubberne direkte.

Elitedivisionen er undtaget for restriktionerne, da rækken er defineret som professionel idræt. Elitedivisionen spiller videre på de planlagte datoer.

Vinter tour

Planlagte Individuelle turneringer på vinter touren til og med 28. februar aflyses. Tilmeldte spillere vil blive orienteret direkte.

Dansk Padel Tour

Som annonceret i tirsdags er der rykket rundt i kalenderen for Dansk Padel Tour, så afdelingen den 13.-14. februar flyttes. Find den opdaterede tourkalender her.

Nationalt tennis- og padelwebinar

Vil du gerne have blot en smule afløb for tennis- og padelabstinenser, kan National tennis- og padelwebinar så sandelig anbefales. Fra 8.-11. februar afholdes ti gratis webinarer med noget for enhver smag. Læs mere – tilmeldingen er åben.