Sæt X i kalenderen: Nationalt Tennisseminar i januar

Nationalt Tennisseminar 2020 får besøg af tre profiler fra øverste hylde i form af ungdomsforsker Søren Østergaard, Esben Danielsen og journalist Henrik Brandt. Så reservér 25. januar i din kalender.

Esben Danielsen vender tilbage til Nationalt Tennisseminar, hvor han også var i 2018.

4. NOVEMBER: TILMELDINGEN ER ÅBEN. LÆS MERE HER.

Brænder du for at udvikle tennissporten i din klub? Så er der rigtig gode nyheder: Nationalt Tennisseminar vender tilbage i 2020. Tilmeldingen åbner 4. november, men sæt gerne allerede nu et stort kryds i kalenderen ud for 25. januar.

Nationalt Tennisseminar 2020 bliver afholdt på Dansk Tennis Forbunds hjemmebane i Idrættens Hus i Brøndby. Vi ser frem til at samle ildsjæle, klubledere og trænere fra hele landet til en inspirerende dag med gode fif, tankevækkende indlæg, debat og netværk.

Det endelige program er på trapperne. Men vi kan nu afsløre tre særdeles stærke oplægsholdere, som med garanti vil levere stof til eftertanke.

  • Søren Østergaard, ph.d., ungdomsforsker og forfatter til en række bøger med fokus på unge og foreningsliv. Han fortæller, hvordan man udvikler meget mere end bedre grundslag ved at spille tennis. Få øjnene op for den ”transferværdi”, som tennissporten besidder i forhold til at håndtere en verden i forandring. Efter en tur i selskab med Søren Østergaard er der garanti for at have fået rykket ved, hvad du troede, du vidste.
  • Esben Danielsen, direktør i Lokale- og Anlægsfonden, tidligere udviklingschef for Roskilde Festival, er leveringsdygtig i både tankegods og gedigen underholdning. Esben Danielsen var også på programmet ved seneste Nationale Tennisseminar. Har var tilbagemeldingerne så overvældende positive, at han var et oplagt genvalg.
  • Henrik Brandt, journalist og stifter Idrættens Konsulenthus, samt mangeårig direktør for Idrættens Analyseinstitut. Han er en af de skarpeste hjerner og tunger i dansk idræt.

Udover oplægsholderne i plenum vil Nationalt Tennisseminar også blive krydret med udvalgte workshops, som man vælger sig ind på ved tilmeldingen. Emnerne for workshops kommer sammen med det endelige program, men der vil være noget både for trænere og klubledere.

Varm op med skumtennis fredag

Som noget nyt ved det kommende Nationale Tennisseminar varmer vi op fredag aften. Hvis rejsetiden til Brøndby er til den lange side, kan det være oplagt med en overnatning – naturligvis til en favorabel pris – på hotellet i Idrættens Hus.

Vi bruger fredag aften til et uformelt tennistræf suppleret med en god gang skumtennis til dem, der gerne vil røre sig lidt.

Er du stadig ikke helt sikker på, at Nationalt Tennisseminar er noget for dig? Så tag et kig tilbage på sidste udgave, der blev afholdt i Nyborg.

Vi ses den 25. januar til Nationalt Tennisseminar 2020.