Schmidt Deluxe er ny samarbejdspartner hos DTF

Dansk Tennis Forbund og Schmidt Deluxe har indgået en samarbejdsaftale, som foreløbigt løber i halvandet år. Schmidt Deluxe har udviklet det ultimative stangtennissæt i højeste kvalitet, der kan være et godt supplement til aktiviteterne i en tennisklub.

Der er godt gang i stangtennissættene fra Schmidt Deluxe under UM udendørs.

Dansk Tennis Forbund har indgået en samarbejdsaftale med Schmidt Deluxe, der har udviklet et stangtennissæt i meget høj og robust kvalitet. I modsætning til mange andre stangtennissæt, som man måske er opvokset med i baghaven, kan udstyret fra Schmidt Deluxe holde til, at man giver den gas.

Grundlægger af Schmidt Deluxe, Thomas Schmidt, ser frem til samarbejdet med tennisforbundet.

”I Schmidt Deluxe står vi for robust kvalitet og flot design. Vi ved, at kvalitet aldrig går af mode. Stangtennis og vores øvrige sportsprodukter inviterer til fællesskab og leg, hvad enten det er i tennisklubben eller hjemme i haven,” siger Thomas Schmidt.

Under de igangværende fælles ungdoms- og danmarksmesterskaber – sponsoreret af C WorldWide og HEAD – i Hillerød er Schmidt Deluxe forbi for at vise deres produkter frem. Og der er heftig aktivitet ved stangtennis, hvor flere ungdomsspillere udfordrer hinanden mellem kampene ved UM.

Thomas Schmidt fortæller, at der er mange sjove måder at bruge stangtennis på udover den traditionelle en mod en. Det kan være double eller en stafet med fem mod fem.

Stor holdbarhed

Direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker, ser samarbejdet med Schmidt Deluxe som en naturlig forlængelse af forbundets bestræbelser på at hjælpe landets tennisklubber med at skabe de bedst mulige rammer.

”Det er vigtigt, at det er sjovt at være i tennisklubben, så det bliver et sted, hvor man har lyst til at hænge ud og tilbringe mange timer. Vi ved, at det er fællesskabet, som får folk til at blive ved med at være i tennissporten. Her kan et stangtennissæt fra Schmidt Deluxe være med til at give medlemmerne flere aktivitetsmuligheder i klubben,” siger Emil Bødker.

Det har været afgørende for Dansk Tennis Forbund, at produkterne fra Schmidt Deluxe har en kvalitet, som kan holde i mange år. Thomas Schmidt understreger, at det er helt centralt for Schmidt Deluxe.

”Hvis du er vant til det kendte stangtennis med plastikketchere fra supermarkedet, så vil det være som at gå fra en Trabant til en Lamborghini. Vi tager skridtet fra legetøj til professionelt sportsudstyr,” siger han.

Aftalen mellem Schmidt Deluxe og Dansk Tennis Forbund løber fra 1. juli 2019 og indtil udgangen af 2020. Læs mere om Schmidt Deluxe.