Selvtillidsfuld Rebecca Munk klar til W25 i Køge med frisk sejr i bagagen

Søndag vandt Rebecca Munk Mortensen karrierens anden titel i Vejle. Onsdag er hun så klar til første runde ved $25.000-turneringen i Køge spækket med selvtillid. Se et længere interview med KB’eren herunder.

Med sejren søndag i Vejle er Rebecca Munk Mortensen fyldt med selvtillid op til W25 i Køge.

Efter en turbulent søndag, hvor adskillige regnbyger fik flyttet finalen ved $15.000-turneringen i Vejle fra grus til indendørs hardcort, kunne den danske landsholdsspiller til syvende og sidst kalde sig vinder af karrierens anden professionelle tennisturnering.

“Det er ikke hver uge, man har mulighed for at vinde en turnering, så det var rigtig fedt. Det var et ganske stærkt felt, så jeg er fyldt med selvtillid nu,” fortæller Rebecca Munk Mortensen tirsdag i Køge.

Hør hele interviewet med Rebecca Munk Mortensen, der både fortæller om sejren i Vejle i sidste uge og den kommende uges turnering i Køge.

Klar til W25 i Køge

Sejre giver som bekendt selvtillid, og den får Munk Mortensen allerede lov til bruge løs af den kommende uge på tennisanlægget i Køge. Her afholdes den største professionelle dameturnering i 11 år, når der spilles om en samlet præmiesum på $25.000 og 50 point til WTA-ranglisten.

“Sejren i Vejle giver mig noget ro. Det er mange af de samme spillere, der er med her. Jeg er i god kampform og spiller modigt, så jeg glæder mig bare til at få spillet en masse her i Køge,” siger Rebecca Munk Mortensen.

Hun tilslutter sig single-turneringen i Køge sammen med Sarafina Hansen, Emma Malmkjær, Johanne Svendsen, Hannah Viller Møller, Laura Brunkel og Mille Mørk

Alle de danske singlespillere ved turneringen i Køge spiller første kamp onsdag. Du kan følge hele turneringen her på vores hjemmeside eller på Dansk Tennis Forbunds Facebook og Instagram.

Følg med på SPORT LIVE 

Der er masser af tennis hver dag på anlægget i Køge, hvor der er fri entré. Alternativt kan du følge med søndag, når SPORT LIVE sender live fra finalen kl. 10.

Du kan følge alle kampes live score her.

FAKTAITF World Tennis Tour i Køge

  • Dato: 30. juli-6. august 2023
  • Sted: Køge Tennis & Padel Klub
  • Underlag: Grus
  • Præmiesum: $25.000
  • Deltagere i hovedturneringen: 32 spillere i single
  • Deltagere i kvalifikationen: 24 spillere
  • Deltagere i double: 16 par
  • WTA-point: 50 til vinderen, 30 til finalisten og 18 til semifinalisten

Følg turneringen på tv

SPORT LIVE er til stede ved de afgørende kampe, hvor de sender direkte i dit tv, så du kan følge med lige der, hvor du er. Se med fra den 4.-6. august (kvartfinaler, semifinaler og finaler).