Send klubbens piger på camp

DIF åbner for en runde, hvor foreninger kan søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp, som giver piger en unik oplevelse med idrætten som omdrejningspunkt.

Tennisklubber kan nu få økonomisk støtte til at afholde en camp for teenagepiger.

Fra mandag den 18. februar 2019 får alle idrætsforeninger under Dansk Tennis Forbund mulighed for at søge om økonomisk støtte til at afholde pigecamps og give teenagepiger en stor oplevelse med idræt.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) har indgået et partnerskab med Procter & Gamble, der står bag produktet Always. Sammen lancerer de en kampagne, som har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

”Første runde i efteråret var en klokkeklar succes, hvor 78 foreninger fik midler til at afholde pigecamps, og tilbagemeldingerne fra disse camps var utroligt positive. I alt 1100 piger deltog og 150 nye piger meldte sig efterfølgende ind i en forening. Derfor er vi glade for at kunne genåbne puljen i samarbejde med Always,” siger DIF-konsulent Helle Carlsen.

Kan holde på pigerne

En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

”Ved at afholde en pigecamp kan man som forening give teenagepiger en helt unik oplevelse på pigernes egne præmisser, og hvor det sociale kommer i første række. Teenagepiger har brug for positive erfaringer med idrætten. Dem kan de få i foreningen sammen med gode kammerater og med trænere, der forstår, hvad der er vigtigt for dem. En pigecamp kan være netop den oplevelse, der betyder, at pigerne bliver i foreningen eller måske endda begynder med at gå til idræt, fordi de fik lyst til det på campen,” siger Helle Carlsen.

Alle foreninger under DIF – herunder tennisklubber i DTF – som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år kan søge. Der er åbent for ansøgninger fra mandag den 18. februar 2019.

Der kan søges om op til 10.000 kroner som maksimum, hvis campen har en overnatning. For camps uden overnatning er maksimumbeløbet 6.000 kroner.

Pengene må bruges til at dække forplejnings- og overnatningsudgifter samt andre småfornødenheder. Der gives ikke tilskud til rejser, stævnedeltagelse, honorar til trænere eller lignende.

Ansøg og læs mere på www.dif.dk/always.

Vil du have flere nyheder som denne sendt direkte til din indbakke? Så tilmeld dig Dansk Tennis Forbunds KLUB-nyhedsbrev og TRÆNER-nyhedsbrev.