Send klubbens piger på en fantastisk sportslejr

Giv teenagepiger en unik oplevelse med tennis og padel, og ansøg om midler til at afholde en DIF og Always’ #LikeAGirl Camp. Puljen åbner i dag.

Flere af landets tennisklubber har allerede gjort det til en tradition med Always #LikeAGirl camp. Efter mange måneder med restriktioner, fjernundervisning og nedlukkede fritidsaktiviteter trænger pigerne i idrætsforeningerne mere end nogensinde før til at være aktive i et socialt fællesskab.

De trænger til at grine sammen, udfolde sig sammen, blive udfordret og lære mere om sig selv og hinanden.

DIF og Always giver igen i år mulighed for, at tennis- og padelklubber kan sende foreningens piger mellem 12 og 15 år på en spændende sportslejr.

Efter sidste års camps udtalte en af de frivillige arrangører: “Det fedeste var følelsen af at pigerne gerne ville hinanden og foreningslivet. Vi fik snakket med alle både sammen og hver for sig og hørt hvad det er, de gerne vil og hvad de holder af ved sporten og ikke mindst at de er ved at være i en alder hvor det frivillige arbejde er under overvejelse.”

Formålet med DIF og Always #LikeAGirl camp er at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten. Samtidig kan en camp styrke både sammenholdet mellem pigerne i klubben og på tværs af foreninger.

Så søg puljen og planlæg den sjoveste og sejeste camp, hvor klubbens piger kan genopdage, hvor fedt det er at dyrke idræt sammen. Sportslejren kan afholdes, når det igen bliver muligt at mødes i foreningerne.

Alle foreninger under Dansk Tennis Forbund, som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år, kan søge. Der er åbent for ansøgninger indtil den 1. maj 2021.

Ansøg puljen og læse mere om DIF og Always’ #LikeAGirl Camp her.