Tre indsendte forslag til generalforsamling

Der er kommet tre forslag ind til Dansk Tennis Forbunds generalforsamling for 2020 og 2021, som afholdes i direkte forlængelse af hinanden lørdag den 20. marts 2021 i Hillerød.

OBS! Generalforsamlingerne er aflyst. De holdes i stedet 15. maj.

Lørdag den 20. marts afholdes generalforsamlingerne for henholdsvis 2020 og 2021 i direkte forlængelse af hinanden. Generalforsamlingen begynder 11.30 og afholdes i Royal Stage i Hillerød.

Klubberne har modtaget indbydelse til generalforsamling per mail, og tilmeldingen foretages derigennem. Tilmeldingsfristen er 13. marts 2021.

Ved fristen for indsendelse af forslag til diskussion og afstemning på generalforsamlingen er nu passeret. Der er kommet tre forslag ind udover de annoncerede forslag fra DTF’s bestyrelse og fællesforslaget fra Odder og Rødovre Tennisklubber.

De tre nye forslag kan findes hernede som henholdsvis bilag D, E og F.

Dagsorden generalforsamling 2020

Bemærk at tidligere fremsatte forslag fra DTF’s bestyrelse, samt Odder Tennisklub og Rødovre Tennisklub i forening, er trukket tilbage. Forslagene genfremsættes i stedet ved generalforsamlingen for 2021.

Dagsorden generalforsamling 2021

Herunder dagsorden og forslag, der skal behandles på generalforsamlingen.

Årsberetning og regnskab for 2019

Dansk Tennis Forbunds årsberetning og regnskab for 2019 kan læses er.

Årsberetning og regnskab for 2020

Dansk Tennis Forbunds årsberetning og regnskab for 2020 vil være tilgængeligt på tennis.dk senest en uge før generalforsamlingen.

OBS! Dansk Tennis Forbund tager forbehold for, at ændringer i corona-situationen kan medføre aflysning af Dansk Tennis Forbunds generalforsamling.