Stor genåbning af indendørs tennis og padel

Forbuddet mod indendørs idræt ophæves, og der er udsigt til lempelser for udendørsidrætten. Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis opdaterer anbefalinger, når DIF og DGI har offentliggjort nye retningslinjer.

Det bliver igen muligt at spille indendørs tennis og padel.

***Opdateret 8. juni: Se seneste retningslinjer og anbefalinger for tennis og padel på www.tennis.dk/corona***

Gennem de seneste uger er der på tværs af fritids- og idrætsorganisationer, bl.a. DIF, DTF, DGI, Firmaidrætten og DUF, arbejdet intenst for en fuld genåbning af idræts- og sommeraktiviteter – både indendørs og udendørs. Politikernes udmelding viser, at en fælles ansvarlig indsats har været den rigtige tilgang.

Lige nu afventer idrætsorganisationerne de endelige retningslinjer for den yderligere åbning af idrætslivet. Så snart de foreligger, vil DIF, DGI og Firmaidrætten hurtigst muligt melde fælles retningslinjer ud til sine foreninger.

Herefter opdaterer Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis hurtigst muligt de idrætsspecifikke anbefalinger for tennis og padel.

Derudover kan der gå nogle dage, før kommuner m.fl. i praksis kan åbne indendørsfaciliteterne i henhold til de gældende retningslinjer.

Læs mere om genåbningen af idrætten i fase 3 i denne pressemeddelelse fra DIF.