To stærke kursustilbud til de hurtige

Få hjælpetrænere klar til jeres sommer-camps med et kursus den 20. juni. Og skal der højere puls på træningen, er fokuskurset ’Tennis & motion’ en oplagt måde at bruge tre timer på.

Med et kursus kan I få hjælpetrænerne gjort klar til sommerens camps. Foto: Morten Olsen.

Sommeren nærmer sig, og det betyder for rigtig mange, at det er tid til camps. Her har man tit brug for en eller flere hjælpetrænere.

Få klædt et par hjælpetrænere godt på med et Hjælpetræner-kursus den 20. juni i Vallensbæk Tennisklub. Kurset er en del af Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis’ nye, samlede træneruddannelse. Kurset er en introduktion til trænergerningen, og efter kurset er træneren kvalificeret til at fungere som hjælpetræner i klubben.

Normalt koster kurset 850 kroner. Men vi vil rigtig gerne godt fra start, når Hjælpetræner-kurset skal afholdes for første gang. Derfor koster det denne gang kun 500 kroner.

Men skynd dig. Der er kun 9 pladser på kurset. Du skal være fyldt 12 år for at deltage på kurset

TILMELD DIG HJÆLPETRÆNER-KURSET I VALLENSBÆK

LÆS MERE OM HJÆLPETRÆNER

Tennis & motion

I den kommende tid giver vi også debut til vores fokuskursus ’Tennis & motion’. Med ’Tennis & motion’ bliver træneren i stand til at sammensætte en træning med fokus på høj intensitet og mindskning af sakder.

Vi afholder ’Tennis & motion’-kurser i ØBG Silkeborg Tennis den 15. juni og i Taastrup den 17. juni. Kurset tager tre timer fra 17-20.

Det koster kun 200 kroner at komme med på kurset. Med i prisen får du en øvelsesmanual, så du er klar til at implementere træningen, når du kommer tilbage til din klub.

’Tennis & motion’ har fokus på udvikle spillerens tennisspil samtidig med at styrke- og pulstræning bliver integreret i tennistimen. ’Tennis & motion’ kan tilpasses alle niveauer og aldre og giver tennis et twist med masser af energi og stemning på banen.

TILMELD DIG ’TENNIS & MOTION’

Fokuskurser

I kan også få jeres helt eget fokuskursus i klubben. Udover ’Tennis & motion’, har vi Skumtennis, Øvelsesmesteren, Voksenintroduktion og Supervision på hylderne.

LÆS MERE OM FOKUSKURSER