Strømpesalg skaber overskud i klubkassen

Ved at sælge strømper fra Bambusa kan jeres klub nemt og enkelt indsamle penge til glæde for fællesskabet. I Båndbyerne Tennisklub er man haft så stor succes, at klubben netop nu er igang med sit andet andet sponsorsamarbejde med strømpevirksomheden. 

Efter første forløb med Bambusa, fik formanden i Båndbyerne Tennisklub, Preben Thomsen, overrakt en check på 8100 kroner af Mette Ann Christiansen.

”Bambusa?”

På sit arbejde faldt Mette Ann Christensen, der er holdleder for kvindeholdet i Båndbyerne Tennisklub, i snak med sin kollega. Kollegaen fortalte om sin datters håndboldklub, hvor de tjente penge til klubkassen ved at sælge strømper.

Det lød interessant, syntes Mette Ann Christensen.  Og som noget der kunne gøre gavn i hendes tennisklub med knap 80 medlemmer. Derfor fik hun kontaktoplysningerne på Bambusa, så hun selv kunne skrive og høre mere om konceptet.

Mette Ann Christensen fik fat i Maria Lund Rasmussen, der er direktør i Bambusa, og kort tid efter fik den nordjyske klub etableret et sponsorsamarbejde med strømpevirksomheden. Det første samarbejde blev indgået i efteråret 2022 og efter et godt forløb er klubben netop nu i gang med endnu et salg.

”Det blev en succes første gang. Vi er jo lille klub og tjente 8100 kroner. Det er et beløb, der betyder noget i vores klub. Derfor er vi nu i gang igen,” fortæller Mette Ann Christensen.

Bambusa tilbyder samarbejde til klubber, foreninger og skolern. Siden 2017 har Bambusa-gruppen i Norge og i Sverige hjulpet omtrent 2500 sportsklubber og foreninger med 100 millioner norske kroner i gevinst til børn og unge gennem salg af miljøvenlige Bambusa-produkter.

Enkelt koncept for alle

Strømperne fra Bambusa er unisex og one size, og de kan derfor bruges af alle i hele familien. De leveres klar til salg i familiepakker med fem pakker strømper i hver, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner og på den måde støtte formål i foreningen.

En af de mange fordele ved at sælge Bambusastrømper er, at de bliver leveret gratis til døren, foreningen betaler kun for de strømper, der bliver solgt, og først når salget er afsluttet. Strømper, der ikke bliver solgt, kan sendes retur.

”Konceptet er enkelt, og alle kan ligesom være med. Det er ikke svært at have fem pakker liggende, man skal sælge. Og så betyder det selvfølgelig noget, at vores klub ikke skulle lægge en kæmpe portion penge på forhånd, men først skal betale for det, vi har solgt, efter forløbet.”

Nogle af pengene fra Bambusa-salget er blevet brugt til nye net. Og så har klubben også snakket om at bruge en del af beløbet til et socialt arrangement.

”Der er flere, jeg har snakket med, der var bange for, at det kun var en femmer eller et andet småt beløb, vi ville få ud af hvert salg. Men det er jo halvdelen af beløbet, altså 75 kroner, der går til klubkassen.”

Lyder det også som noget for jeres klub?

Bambusa arbejder sammen med Dansk Tennis Forbund. Et samarbejde med Bambusa er måske noget for jeres klub.

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening. Se mere på bambusa.dkeller her på siden.

Salg af Bambusa strømper er en nem og enkel måde at tjene penge til foreningen på. En familiepakke består af fem pakker strømper, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner. På den måde støtter man almene og velgørende formål i foreningen.

Som noget nyt tilbyder Bambusa også et koncept, hvor man kan få en stander til klubben, hvor salget af strømper kan drives fra. Læs mere om det koncept her.

KONTAKT

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening.

  • Ring på tlf. +45 2632 8080 eller mail:
  • Maria Lund Bertelsen, maria@bambusa.dk

LÆS MERE

Det er betydelige kroner, som bliver sendt direkte ind på klubkontoen i Sindal Tennisklub. Den succes, som strømpesalget har kastet af sig, skal nemlig være med til at finansiere nogle af de drømme som klubben har for sine medlemmer. Men der er også kommet en ekstra gevinst ved samarbejdet med Bambusa: et styrket klubfællesskab.