Tennissportens Dag har stadig vokseværk

Lørdag d. 29. april 2017 slog hele 234 klubber landet over dørene op for gratis tennisoplevelser på Tennissportens Dag – i samarbejde med DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund.

7.100 mennesker, hvoraf de 3.000 kategoriseredes som nye ansigter, kiggede forbi, og klubberne har tilkendegivet, at Tennissportens Dag 2017 i alt har skaffet 1.700 ekstra medlemmer.

Visionsleder for ’Bevæg dig for livet – Tennis’, Lorenz Sønderby, er tilfreds med resultatet og den omtale tennissporten har fået op til sæsonstart:

”Samlet set forløb Tennissportens Dag meget fornuftigt, også på trods af regnvejr, især i de østlige egne. 234 deltagende klubber og 1.700 nye medlemmer er for andet år i træk nye rekorder. Det kan kun lade sig gøre takket være det store engagement, der lægges for dagen af ildsjæle, frivillige og tennisentusiaster i klubberne.

Det er en god oplevelse, når så stor en del at landets klubber støtter op om denne fælles indsats og er med til at lave gode resultater til gavn for hele tennissporten i Danmark. Det viser, at Tennissportens Dag virker.” udtaler Lorenz.

90% af arrangørklubberne kan klart anbefale Tennissportens Dag

Vibeke Røddik, formand Faaborg Tennisklub:

”Vi havde en rigtig god dag, hvor det holdt tørvejr, og solen kom frem til sidst! Vi havde besøg af 16 potentielle nye medlemmer, og der blev spillet på alle 6 baner.”

Maj-Britt Quitzau, bestyrelsesmedlem Ølstykke Tennisklub:

”Det silede ned det meste af formiddagen, men vi var gået i ly i hallen. Vi havde cirka 40, der lagde vejen forbi, og der var en rigtig god stemning!”

Kenneth Pedersen, bestyrelsesmedlem Kristrup Tennisklub:

”Super dag! Godt besøgt af både egne medlemmer og ikke mindst af flere nye ansigter, som valgte at lægge vejen forbi klubben. Stor succes med Facebook-opslag delt på de rigtige sider.”

DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund arbejder kontinuerligt for at skabe positiv opmærksomhed omkring tennis, så vi kan få flere til at dyrke vores dejlige sport.

”Vi er naturligvis interesseret i at udvikle og optimere Tennissportens Dag, og derfor er feedback meget velkommen.Vi har allerede modtaget en masse input og har analyseret indsatsen. Vi har ambitioner om at endnu flere klubber er med til at afholde Tennissportens Dag, så vi kan fortsætte de positive takter,” udtaler Lorenz Sønderby.

DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund ønsker at sige tak til alle, som har været med til at arrangere Tennissportens Dag, og ser frem til endnu en stor tennisdag igen i 2018! Datoen for Tennissportens Dag 2018 annonceres til august.

Er du interesseret i at høre mere om Tennissportens Dag, så tag fat i din lokale tenniskonsulent eller Bevæg dig for livet – Tennis.