Trænerhuset udvides

I løbet af de seneste måneder er yderligere to klubber kommet ind som en del af klubberne i DTFs Trænerhus på Sjælland, som udbydes i samarbejde med SLTU. TIK Taastrup og Greve Tennisklub er startet op henholdsvis medio august og medio september. Hermed når antallet af klubber på Sjælland op på seks. Klubberne er udover de to nye følgende; Jyllinge Tennis og Padelklub, Holbæk Tennisklub, Køge Tennisklub og Ringsted Tennisklub.

Med udvidelsen af antallet af klubber er også fuldt ansættelsen af en ny klubudviklingstræner. Mathias Kristensen er ansat til, at varetage træningen i TIK Taastrup og Greve Tennisklub. Mathias er 27 år og har en solid tenniserfaring som både spiller og træner fra Danmark og Luxembourg bag sig. Derudover har han en uddannelse som Master of Arts (MA) Interkulturelle Markedsstudier/Engelsk. Antallet af trænere er derved nu oppe på tre, og Mathias bliver kollega med Kitte Kry Bøttcher og Henning Lundsfryd, som begge har været i gang siden april.

Der arbejdes udover de sjællandske klubber hårdt på, at også de fynske klubber kommer i gang med Trænerhuset, som på Fyn udbydes i samarbejde med FTU. Målet er, at der senest ved sommersæsonens start, er en DTF-træner i gang med at hjælpe de fynske klubber til at opnå deres mål og ambitioner.

Hvis Trænerhuset kunne være noget for din klub, så kontakt os endelig, så vi kan få en snak om, hvordan Trænerhuset kan passe til din klub, og hvordan det kan være med til at hjælpe jer på vej mod jeres mål.