Tre gode råd fra juniorlandstræneren

Juniorlandstræneren giver sine bedste råd til spillerne ved UM inde – Powered by Lokal Forsikring.

Juniorlandstræner, Kim Hansen, er en flittig gæst ved UM inde – Powered by Lokal Forsikring.

UM inde – Powered by Lokal Forsikring er uden tvivl et af højdepunkterne i tenniskalenderen. Det gælder ikke mindst for spillerne, der får mulighed for at prøve sig af mod de bedste i deres årgang.

Men hvordan lykkes man med at få sin bedste tennis ud af ketcheren, når der er mest på spil? Vi bad juniorlandstræner, Kim Hansen, komme med tre gode råd til ungdomsspillerne.

Op med pulsen

”Er du nervøs inden din kamp, så sørg for at lave en rigtig god opvarmning, hvor man får pulsen op. Det kan tage toppen af nerverne.”

Dyrk fællesskabet

”Hyg dig med dine tennisvenner og klubkammerater mellem kampene. Hep på de andre og vær en del af fællesskabet, uanset om du har vundet eller tabt,” siger Kim Hansen.

Heldigvis er rigtigt mange spillere ved UM virkelig gode til netop den disciplin. Det kan du læse mere om her.

Nederlag er ikke verdens undergang

”For mange er UM en af årets vigtigste turneringer. Og det er kun fedt. Men husk, hvis du skal blive så god som muligt til tennis, er det en lang rejse. Så resultatet af en enkelt kamp må ikke få for stor betydning.”

”Et nederlag er ikke enden på din tenniskarriere, ligesom et mesterskab ikke betyder, at man er færdiguddannet tennisspiller,” siger juniorlandstræneren

UM inde – Powered by Lokal Forsikring er i fuld gang i Hørsholm Rungsted Tennisklub. Finalerne spilles søndag fra klokken 9, hvor årets indendørs ungdomsmestre findes.