Turneringsupdate: Runde i holdturneringen rykkes

En runde i DTF Holdturneringen inde rykkes fra weekenden 23.-24. januar til weekenden 20.-21. februar.

DTF Turnering har besluttet at udskyde en runde i DTF Holdturneringen inde. Det drejer sig om runden, der er planlagt til afholdelse i weekenden 23.-24. januar. Runden udskydes til weekenden 20.-21. februar.

Udskydelsen gælder IKKE Elitedivisionen. Elitedivisionen vil blive afholdt som hidtil planlagt, da den har status af professionel idræt og er undtaget for de nuværende corona-restriktioner.

I øjeblikket er der lukket for indendørs tennis i hele landet. Nedlukningen gælder foreløbigt frem til 17. januar. Selv hvis restriktionerne skulle blive løftet efter den 17. januar, mener DTF Turnering, at det er urimeligt at forlange, at holdkampe skal afvikles, efter spillerne kun har haft mulighed for at træne i ugen op til.

Hjemmeholdet skal inden 20. januar fastsætte nyt spilletidspunkt for runden. Klubbernes holdturneringsansvarlige er kontaktet direkte per mail.

Situationen ændrer sig hele tiden, og DTF Turnering følger udviklingen nøje og reagerer, når regering og myndighederne melder ud om tiden efter den 17. januar. Runden, som er planlagt til den 6.-7. februar, vil der således blive taget beslutning om i løbet af de næste par uger.

Individuelle turneringer

Turneringer på vinter touren frem til den 17. januar er aflyst, hvilket har ramt unionsmesterskaberne. I udgangspunktet afvikles individuelle turneringer, hvis corona-reglerne tillader det.

DTF Turnering følger udviklingen nøje og reagerer, når regering og myndighederne melder ud om tiden efter den 17. januar.