TV-kamp: Finalerevanche for DM

Der er dømt DM-revanche mellem Sofia Samavati og Emilie Francati, når SPORT LIVE onsdag viser elitedivisionskampen mellem Holte og Gentofte. Se med direkte fra klokken 16.

Emilie Francati er den ene halvdel af dagens TV-kamp på SPORT LIVE.

Årets indendørs DM-finale mellem Sofia Samavati (Holte) og Emilie Francati (Gentofte) var en lang og tæt affære. På dagen trak Gentofte-spilleren sig sejrrigt ud i tre sæt med cifrene 2-6, 6-4, 3-6.

Nu får Sofia Samavati mulighed for revanche, når de to som 1. singler for deres respektive klubber står overfor hinanden i onsdagens TV-kamp. Kampen vises direkte fra klokken 16 på SPORT LIVE.

Efter singlen byder TV-transmissionen også på holdkampens 1. double. Her vil der med al sandsynlighed igen blive mulighed for at se Samavati og Francati i kamp.

Holdopstillinger

  • 1. DS: Sofia Samavati – Emilie Francati
  • 2. DS: Cirkeline Lundberg – Maria Jespersen
  • 3. DS: Laura Brunkel – Helena Francati
  • 4. DS: Tilda Hessleryd – Victoria Ilena Andersen

De forsvarende udendørsmestre fra Gentofte er kommet planmæssigt fra start med sejre i deres to første holdkampe. Først blev Lyngby besejret i Golden Matchtiebreak, mens Birkerød blev slået med 6-0 på kristi himmelfarts dag. Holdet må også tage favoritværdigheden på deres kappe i kampen mod Holte.

Holte har også fået en fornuftig start på sæsonen. Det blev godt nok til et 4-2 nederlag i første runde til HRT. Men Hørsholm-holdet ser meget stærke ud, så to point på kontoen i den kamp er formentlig mere end de fleste kan forvente at tilspille sig.

Anden runde bød på maksimum point, da Virum-Sorgenfri blev slået på udebane.

I forhold til de to første runder stiller Holte svækket op, da de er uden svenske Marina Yudanov, der har spillet 2. single. Gentofte giver klubdebut til Victoria Ilena Andersen.

Optakt lørdag

De resterende hold i Elitedivisionen spiller 3. runde på lørdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk omkring middagstid fredag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde den gode tennis, som vil blive vist fra hver runde af Elitedivisionen.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.