TV-kamp: Løchte og Sigsgaard mødes i sæsonåbneren

Elitedivisionen lægger for med en lækkerbisken, når herrerne fra Lyngby og Gentofte spiller TV-kamp på SPORT LIVE. Oplev den direkte duel mellem Frederik Løchte Nielsen og Christian Sigsgaard fra klokken 18.

Frederik Løchte Nielsen er i Danmark og klar til at tage en tørn for barndomsklubben Lyngby. Foto: DTF.

Lyngby og Gentoftes herrer tyvstarter på Elitedivisionen, når de fredag aften mødes i rundens TV-kamp, som kan ses på SPORT LIVE.

Kampen begynder klokken 16, men vises en anelse forskudt fra klokken 18 på SPORT LIVE. Således vil seeroplevelsen blive hævet, når man slipper for pausen mellem single og double.

Og du kan roligt forvente god underholdning, hvis du tænder for dit fjernsyn. På TV-banen venter der nemlig en lækkerbisken, når Frederik Løchte Nielsen byder Christian Sigsgaard velkommen på anlægget i Lyngby.

De to mødtes senest i en særdeles velspillet og underholdende kamp i semifinalen ved det indendørs Medaljespil. Ved den lejlighed vandt Sigsgaard i to tætte sæt, mens Lyngby løb med den samlede sejr i holdkampen på deres vej til DM-guldet.

Efter singlen byder TV-transmissionen også på holdkampens 1. double. Her vil der med al sandsynlighed igen blive mulighed for at se Davis Cup-spillerne Løchte og Sigsgaard i aktion.

Holdopstillinger

  1. HS: Frederik Løchte Nielsen – Christian Sigsgaard
  2. HS: Nicolai Ferrigno – Oskar Brostrøm Poulsen
  3. HS: Santiago José Maccio – Philip Ørnø
  4. HS: Marc Ferrigno – Kasper Warming

Lyngby giver debut til klubbens nye cheftræner Santiago José Maccio fra Argentina. Det bliver interessant at se, hvilket niveau han kan tilføre holdet fra det grønne område, når han er oppe mod rutinerede Philip Ørnø.

Vejret har ikke været for morsomt i denne uge. Skulle himlen også åbne sig i eftermiddag, kan de desværre ødelægge muligheden for at vise kampen på TV. Men vi krydser fingre for, at det holder tørt!

Optakt lørdag

De resterende hold i Elitedivisionen får sæsondebut søndag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk omkring middagstid lørdag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde den gode tennis, som vil blive vist fra hver runde af Elitedivisionen. Næste kamp er allerede på onsdag, hvor der venter et brag mellem KB og HRT i kvindernes Elitedivision.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.