Kom til workshop og webinar med tysk trænerkapacitet

Få helt styr på serv, retur og de første par bolde herefter. Dr. Philipp Born holder webinar og workshop. Tilmeldingen er åben for trænere, forældre og nysgerrige tennisspillere, der vil forbedre deres spil.

Den tyske trænerkapacitet og forsker i tennis Dr. Philipp Born lægger vejen forbi Danmark for at inspirere trænere og andre videbegærlige tenniselskere. Om aftenen den 23. september afholder han webinaret ”Why you need to care about serve and return patterns and what you need to know”.

I webinaret bliver der sat fokus på, hvordan træneren omsætter statistisk i den daglige træning – og her med blikket rettet mod serven og returneringerne.

Webinaret er ideelt for trænere. Men forældre til ambitiøse tennisjuniorer eller spillere, der er nysgerrig på detaljerne i spillet, kan også få stor gavn af webinaret.

LÆS MERE OM WEBINARET OG TILMELD DIG

Kom i dybden på workshop

Den 4. og 5. oktober følger han så op med en workshop, der afholdes hos B.93 på Østerbro. Til workshoppen kan man være med begge dage eller blot én af dagene. Mandag den 4. oktober er teamaet “How to structure practice sessions so they reflect match conditions”. Tirsdag den 5. oktober står den på “Teaching competitive junior players the opening shots of the rally”.

På workshoppen kombineres teori og praksis, så du som træner bliver bedre til at planlægge din træning med henblik på at gøre spillerne klar til kamp. Den vigtigste del af tennisspillet er serv, retur og de første par bolde herefter. Her vil Dr. Philipp Born også lægge sit fokus på workshoppen.

LÆS MERE OM WORKSHOPPEN OG TILMELD DIG

Tilmeldingsfristen til workshoppen er 27. september. Men der er begrænset med plads, så der er ingen grund til at vente.

Webinar og workshop arrangeres af Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis i samarbejde.

Husk, at du altid kan finde aktuelle kursustilbud på tennis.dk/uddannelse/aktuelle-tilbud/.

Om Dr. Philipp Born

Dr. Philipp Born har arbejdet med den tidligere Wimbledon-finalist Sabine Lisicki.

Dr. Philip Born er lektor og forsker i tennis ved det tyske sportsuniversitet i Køln. Han har en PhD i Sports Science og den højeste trænerlicens under det tyske tennisforbund. Han er ekspert i starten af dueller i tennis, som var emnet for hans PhD-studie.

Philipp Born er en del af trænderuddannelsesteamet i det tyske forbund og en flittig benyttet taler til såvenl tyske som internationale konferencer. Som træner har han arbejdet med juniorer i alderen 12 til 18 år, ligesom han har arbejdet med WTA-spilleren, Sabine Lisicki. Han er desuden en af trænerne for det tyske landshold i kørestolstennis.