Der er stadig plads på efterårets trænerkurser

De første af efterårets kurser på den grundlæggende træneruddannelse, Tennistræner 1-2-3, er lige om hjørnet. Der er stadig ledige pladser på kurserne i september, oktober og november.

Medlemstilslutningenen er stor i landets klubber. Det gør efterspørgslen på trænere endnu større. I kan stadig nå at få uddannet nye trænere eller opgraderet eksisterende træneres kompetencer med et kursus fra Dansk Tennis Forbund og DGI’s  basisuddannelse Tennistræner 1-2-3 eller et hjælpetrænerkursus.

Der er god geografisk spredning på kurserne – fra Nørresundby til Nykøbing Falster, og fra Odense til Hørsholm.

Hvad enten det er dig selv, der skal afsted på kursus, eller du har ansvaret for at opkvalificere klubbens trænere, er det nu ved at være sidste chance for at finde de helt rigtige kurser og få tilmeldt jer.

Hold øje med de aktuelle tilbud

Vi ved godt, at I har travlt ude i klubberne. Det er derfor ikke videre fristende, hvis man skal lede alt for længe efter de gode uddannelsestilbud på DTF’s hjemmeside.

Her er dagens bedste fif: Du får lynhurtigt overblikket på vores underside AKTUELLE TILBUD. Du finder de aktuelle tilbud i topmenuen under Uddannelse. Lige nu er der kun Tennistræner 1-2-3 og Tenniscoach. Men der kommer løbende tilbud på enkeltarrangementer, fokuskurser og flere andre spændende ting i løbet af efteråret.