Afgørelse om afslutning af holdturneringen inde stadfæstes

DIF – Idrættens Højeste Appelinstans har ikke fundet grund til, at DTF’s beslutning om afslutning af den indendørs holdturnering i foråret skal gøres om.

DIF’s appelinstans har stadfæstet Dansk Tennis Forbunds Appeludvalgs afgørelse i sagen om afslutning af den indendørs holdturnering 2020/2021. Her fandt tennisforbundets appeludvalg, at Dansk Tennis Forbunds beslutning om afslutning af den indendørs holdturnering 2020/2021 ikke skulle omgøres.

Baggrund

Da det stod klart, at der ikke blev åbnet op for indendørs voksenidræt i april måned efter flere måneders nedlukning, besluttede Dansk Tennis Forbund, at DTF Holdturneringen inde 2020/2021 ikke blev færdigspillet. Resultaterne annulleredes og ingen hold rykkede op eller ned.

På grund af undtagelserne for professionel idræt var det været muligt at færdigspille elitedivisionerne for mænd og kvinder. Dermed blev der kåret indendørs danmarksmestre, men ingen hold rykkede ned fra elitedivisonerne.

Vejle Tennisklub, Kløvermarken Tennis Klub, Give Tennisklub, B93 Tennis, Brøndby Strand Tennisklub og Hørsholm-Rungsted Tennisklub v/advokat Adam Ringsby-Brandt klagede over den beslutning. Sagen blev forelagt Dansk Tennis Forbunds Appeludvalg.

Efterfølgende blev DTF’s appeludvalgs kendelse appelleret til DIF – Idrættens Højeste Appelinstans.

Kendelse

DIF’s appelinstans har afsagt kendelse den 31. august 2021:

”Dansk Tennis Forbunds Appeludvalgs afgørelse af 2. juni 2021 om ikke at omgøre afslutningen af den indendørs holdturnering 2020/2021, stadfæstes.”

Der er ikke yderligere mulighed for appel.

Læs hele kendelsen fra DIF’s appelinstans

Læs mere om kendelsen fra DTF’s appeludvalg her