Få masser af fordele til klubben på udstyr og anlæg

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis & Padel har en række partnere indenfor bane, anlæg og udstyr. Om det gælder vedligehold af grusbaner eller et nyt halprojekt, anlæg af padelbaner eller lys på tennisanlægget, kan vi anbefale specialister til opgaven.

Herunder kan du få overblikket over og kontaktoplysningerne til de enkelte partnere. Du kan også se seneste udgave af vores folder om bane- og anlægsparrtnere.

Indholdsfortegnelse 

 • A) Tennisbolde og ketchere
 • B) Padelbolde og bat
 • C) Låsesystemer
 • D) Udendørs tennisbaner
 • E)Udendørs hybrid grusbaner
 • F) Indendørs spilleunderlag
 • G) Tennis- og padelhaller
 • H) Padelbaner
 • I) Belysning
 • J) Fundraising
 • K) Boldmaskiner
 • L) Forsikring
 • M) Hotelovernatning

A) Udstyr og tennisbolde til favorable priser

Få styr på bolde til holdkampene og ketchere til Voksenintro. Køb udstyr til klubben til favorable priser i Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis’s HEAD CLUB SHOP. Her finder du blandt andet bolden HEAD TOUR XT, som bruges i alle DTF’s holdturneringer, til en skarp klubpris Der er også fast lav pris på en stor seniorketcherpakke med 12 ketchere – kun 3.000 kroner.

B) Få bat og bolde til jeres nye padelbane

Racket Group er partner indenfor det essentielle i padel – bolde og bat. Padel i Danmark giver i samarbejde med Racket Group Danmark alle medlemsforeninger mulighed for at bestille intropakker af padelbats og bolde til rigtig gode klubpriser. Skal I eksempelvis have gang i træningen på jeres nye padelbane, har Racket Group en super opstartstilbud: 12 FZ FORZA Blaze Spin bat og 12 rør med tre Babolat Court X3 bolde til 4.695 kroner. I kan også købe træningskit og boldkurve.

C) Med iLOQ kan I styre adgang til baner og hal

Virksomheden iLOQ gør livet lettere ved at give smart og sikker adgang til de bygninger, rum og sportsanlæg, vi bruger dagligt. Nøglesystemerne fra iLOQ giver adgang via smart styring og er oplagt som erstatning for gammeldags nøglesystemer, hvor der pludselig kan være mange nøgler i omløb i klubben. Med iLOQ kan klubben nemt styre adgangen til både udendørsbaner og haller.

Dansk Tennis Forbund og iLOQ har indgået en samarbejdsaftale, som sikrer danske tennis- og padelklubber en 15 procents rabat på hardware, hvis de vælger en løsning fra iLOQ.

LÆS MERE OM iLOQ OG SE, HVORDAN DU FÅR RABATTEN

D) HP Tennisanlæg og Sport Trading klarer banerne

Skal jeres grusbaner spille? Så tal med HP Tennisanlæg eller Sport Trading.

Sport Trading og HP Tennisanlæg har forrygende travlt og klargør mere end 600 baner landet over til sæsonstart. Overvejer din klub omlægning til kunstgræsbane, renovering af nuværende grusbaner – eller har I brug for gode råd til dræn, vandingsanlæg eller andet – så tag fat i Sport Trading (Vestdanmark) eller HP Tennisanlæg (Østdanmark).

LÆS MERE OM HP TENNISANLÆG

LÆS MERE OM SPORT TRADING

E) Banerne fra RedPlus forlænger sæsonen

Det er blevet muligt for Ryvang at tilbyde mere træning til sine medlemmer i løbet af året, efter de har fået RedPlus-baner.

Forlæng sæsonen og spil udendørs tennis hele året. Hos ALTS i Aarhus har de fået anlagt helårsbanerne RedPlus og har nu mulighed for at spille hele året på tre baner. En række andre klubber i landet har gjort som ALTS og omlagt deres baner til helårs hybridbaner – deriblandt Tennisklubben Ryvang. Vil du høre nærmere om banerne eller prøve at spille på en af dem, så kontakt Allan Larsen fra RedPlus på al@jaccompany.dk

F) Forny hallens gulv med Play Maker

Køge Tennisklub har fået nyt underlag på deres to indendørsbaner.

Når tennisgulvet er gammelt og slidt, så skal der et nyt til. Play Maker Sports er specialister i tennisgulve. I 2022 fik Køge Tennisklub, udskiftet deres to gamle og slidte indendørsbaner med 2 topmoderne Play Maker Montreal tennisbaner. Kombinationen af et undergulv med over 50 procent stødabsorbering og US Open coating giver et tennisgulv, med fantastiske spilleregenskaber, høj komfort og lang holdbarhed. Tag fat i Play Maker, hvis tennisgulvet skal bruge en make-over.

LÆS MERE OM PLAY MAKER SPORTS

G) HPH Totalbyg har løsningen til tennis- eller padelhal

HPH Totalbyg kan både bygge haller til tennis og padel.

Står din klub overfor et nyt halprojekt, eller leger I med tanken. Hos HPH Totalbyg opfører de hvert år mange forskellige typer haller, men i de seneste år har de opført rigtig mange padelhaller. I øjeblikket er de i gang i blandt andet Mørkøv, Ry og Låsby. HPH har efterhånden fået stor erfaring i både indretning af padel- og tennishaller, men især også omkring håndteringen af de forskellige myndighedskrav, der er til den type byggerier.

Så hvis I overvejer at opføre en padel- eller tennishal eller har brug for sparring omkring et projekt, er HPH Totalbyg klar til en samtale.

LÆS MERE OM HPH TOTALBYG

H) A-Sport leverer padelbaner i hele landet

A-Sport er specialister i at bygge padelbaner.

Padel boomer derudaf. A-Sport kan hjælpe med at få padel til din klub. Hos A-Sport hjælper de med alt fra tanker til indvielse af banen. Der er et hav af informationer og undersøgelse, som skal tages stilling til, når padelbanen skal bygges, men ved køb af padelbane hos A-Sport vil I få tilknyttet en projektleder, som tager jer i hånden gennem hele processen.

Derudover tilbyder de en professionel serviceaftale på padelbaner, hvor de regelmæssigt og efter aftale, kontrollerer og gennemgår banen, for at sikre optimale forhold for brugerne af anlægget.

Service udføres med egne montører og maskiner – for at sikre den gode kvalitet og service. Montørerne uddannes og opdateres løbende i de nyeste og gældende regler for sikkerhed og standarder.

LÆS MERE OM A-SPORT

I) Få energivenlig belysning – inde og ude

Det rigtige lys er vigtigt indendørs. LITE kan hjælpe jer med en energivenlig løsning.

“Skønt, at vi har fået nye armaturer, der giver et lavere klimaaftryk og også et bedre lys i hallen,” udtalte bestyrelsen i Rødovre Tennis Klub, efter LITE havde været forbi. I september 2021 kunne klubben indvie et nyt belysningsanlæg på deres tre indendørs baner, fordi der var et ønske om et bedre og mere energivenligt belysningsanlæg. Resultatet blev et ”klasse 2”-tennislys produceret i genbrugsaluminium og armaturer, der kan upcycles. Lyset fungerer for både klubbens bredde- og elitespillere. Hvis lyset skal skiftes – indendørs og udendørs – så er LITE klar.

LÆS MERE OM LITE

J) Meld dig gratis ind i Fundraising Club

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis & Padel stiller Fundraising Club til rådighed helt gratis for alle medlemsklubber. I Fundraising Club får I adgang til en stor database over alle de fonde og puljer, der har relevans for jer som klub. Derudover får I månedlige webinarer, nyheder, kurser, adgang til skabeloner og meget andet, som gør det nemmere for jer at søge fondsmidler til klubbens projekter.

Fundraising Club er et tilbud fra Aktiv Fundraising. Har I brug for 1:1 sparring vedrørende fundraising, kan I også få dette til en fordelagtig pris herigennem. Tag blot kontakt med Steffen på info@aktivfundraising.dk for nærmere info.

Få gratis adgang til Fundraising Club her.

LÆS MERE OM FUNDRAISING CLUB

K) Boldmaksine til både tennis og padel

Presenco Sport A/S er din partner inden for indkøb af rekvisitter til sport, idræt, bevægelse og leg. Deres Spinfire Tennis Boldmaskine er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed og kan tilpasses til forskellige niveauer af spillere. Spinfire modellen giver spillere mulighed for at forbedre deres tekniske færdigheder og spilstrategier på tennisbanen.

Den tilfældige horisontale og vertikale svingning, sammen med horisontale svingning i tre retninger, gør denne maskine utroligt alsidig på banen. Den leverer præcise og effektive skud med intervaller fra 2 til 15 sekunder og mulighed for ekstrem topspin og slice med en top hastighed på 130 km/t. Spinfire Pro 2 (V2) boldmaskinen har også en indbygget padel-funktion, som indstiller maskinens skudvidde til størrelsen på en padelbane.

SE BOLDMASKINER FRA PRESENCO

L) Forsikring

Som medlem af en klub i Dansk Tennis Forbund kan du få op til 25 procent rabat på dine private forsikringer, når du køber dem gennem Lokal Forsikring. Lokal Forsikring giver en fordelagtig rabat og god løsning, som tilpasses dine behov. Du får gratis adgang til hurtig og ubegrænset videolægehjælp via din mobiltelefon. Du får akut hjælp alle ugens dage hele året rundt, hvis uheldet er ude.

SÅDAN FÅR DU RABAT FRA LOKAL FORSIKRING

M) Hotelovernatning til markedets laveste pris

Hotelkæden Comwell er navnesponsor for Comwell Sommer og Vinter Tour. Desuden kan alle få hotelovernatninger med 15 procents rabat ved at booke via en særlig side.

BOOK HOTELOVERNATNING MED RABAT