Gør som Trørød Tennisklub: Tjen til klubkassen på strømpesalg

Der er mange måder at tjene til klubkassen, men med salg af strømper fra Bambusa kan jeres klub enkelt og nemt tjene penge til gavn for fællesskabet. I Trørød Tennisklub har man benyttet sig af konceptet flere gange. 

Det er risikofrit at indgå et samarbejde med Bambusa. Der er ingen udlæg, og de varer, der ikke bliver solgt, sendes tilbage. Foto: Bambusa

Trørød Tennisklub var på udkig efter sponsorer, da en mail tikkede ind fra Bambusa. Strømpeproduenten, der tilbyder samarbejde til klubber, foreninger og skoler i Danmark, ville høre om den nordsjællandske tennisklub var interesseret i at lave et sponsorsamarbejde med Bambusa.

Der skulle ikke tænkes længe, og efter en telefonsamtale blev der i 2021 indgået et samarbejde mellem parterne.

En aftale med Bambusa går i al sin enkelthed ud på, at man skal aktivere sine medlemmer til at sælge en eller to familieposer med strømper til venner, familie eller kollegaer. Derefter ryger halvdelen af salgsprisen direkte i klubkassen.

Mette Spangsberg sad i bestyrelsen i Trørød Tennisklub på daværende tidspunkt og fik til opgave at stå for samarbejdet. Hun var vild med konceptet fra start.

”Vi tænkte, at det var en nem måde at tjene nogle penge til klubben. Både fordi at man jo fik nogle gode strømper, og så tror jeg også, at folk kunne se formålet med det. Når man køber en pakke strømper, går halvdelen af det, du betaler, til klubben. Og så er strømper jo noget alle kan bruge,” fortæller Mette Spangsberg.

Alle kan bruge kvalitetsstrømper

Strømperne fra Bambusa er unisex og one size, og de kan derfor bruges af alle i hele familien. De leveres klar til salg i familiepakker med fem pakker strømper i hver, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner og på den måde støtte formål i foreningen.

Der er mange måder at gribe salget af strømperne an på, men for Trørød Tennisklub fungerede det bedst at have det hele samlet ét sted.

”Jeg stod egentlig for det hele selv, og havde alle strømperne hjemme i min carport. Jeg startede med min familie, og fik jeg solgt en masse til mine forældre, mine søskende og deres venner. Derfra fik jeg spredt budskabet og tog dem med op i tennisklubben, hvor der var andre, der sagde det videre. Det var virkelig bare mund til mund. Det var det, der virkede,” fortæller Mette Spangsberg.

En af de mange fordele ved at sælge Bambusastrømper er, at de bliver leveret gratis til døren, foreningen betaler kun for de strømper, der bliver solgt, og først når salget er afsluttet. Strømper, der ikke bliver solgt, kan sendes retur.

Benyttet flere gange

Når en klub går sammen med Bambusa, sælger foreningen strømper en til to gange om året i kampagner på to til tre uger. Bambusaprodukterne kan sælges pakkevis til en pris af 150 kroner eller i familieposer til 750 kroner.

Lykkes klubben eksempelvis med at sælge 250 familieposer, tjenes der 93,750 kroner. Så der kan være meget at hente, hvis man får succes.

Salget gik godt i Trørød. Faktisk så godt at klubben har benyttet sig af konceptet hele to gange. Første gang i 2021, hvor de fik et overskud på 10.000 kroner, og anden gang i 2022, hvor der blev sat 4000 ind på klubkontoen.

”Det har fungeret godt. Vi har brugt penge til at lave forbedringer i klubben. Vi har indkøbt nye net, og så har vi en trappe ned til vores baner, man kan sidde på, som skulle renoveres. Så der gik også nogle af pengene til.”

Selvom tungen nogle gange skulle holdes lige i munden, når Mette Spangsberg skulle holde styr på, hvor mange strømpeposer hun havde liggende i sin carport, så var salget uden de store problemer. Hun indførte et simpelt regneark, hvor hun kunne holde styr på sine salg, og så sørgede hun for altid at have Bambusa-strømper med i tasken, så kunderne kunne se og mærke kvaliteten.

”Det var forholdsvis nemt at gå til. Også fordi at de er så søde hos Bambusa, så hvis der var problemer, så var de klar til at hjælpe os med det samme. Vi ville for eksempel gerne bytte nogle af de lange strømper, fordi der var mere gang i salget med de korte, og det var intet problem.”

”Faktisk er strømperne så gode, at jeg sidenhen er blevet kontaktet flere gange af personer, der gerne vil købe et par mere. Men det kunne jeg desværre ikke hjælpe med,” afslutter Mette Spangsberg.

Lyder det også som noget for jeres klub?

Bambusa arbejder sammen med Dansk Tennis Forbund, og et samarbejde med Bambusa er måske noget for jeres klub.

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening. Se mere på bambusa.dk eller her på siden.

Salg af Bambusa strømper er en nem og enkel måde at tjene penge til foreningen på. En familiepakke består af fem pakker strømper, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner. På den måde støtter man almene og velgørende formål i foreningen.

Som noget nyt tilbyder Bambusa også et koncept, hvor man kan få en stander til klubben, hvor salget af strømper kan drives fra. Læs mere om det koncept her.

KONTAKT

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening.

  • Ring på tlf. +45 2632 8080 eller mail:
  • Maria Lund Bertelsen, maria@bambusa.dk

LÆS MERE