Mød Ilse Johannesen – nomineret til Årets ildsjæl 2021

I denne uge præsenterer vi de tre nominerede til prisen Årets ildsjæl. I dag kan du møde den sidste nominerede: Ilse Johannesen fra Tisvilde Tennis.

Ilse Johannesen er med til at sikre de gode forhold i Tisvilde Tennis. Foto: Privat.

Hver evigt eneste dag er der mennesker, der gør en kæmpe forskel ude i klubberne. Vi kender alle én, der arbejder hårdt for fællesskabet og med tanke for alles bedste.

De personer vil vi gerne hylde med prisen Årets Ildsjæl. I dag skal vi møde den sidste af tre nominerede til dette års udgave.

Nomineret: Ilse Johannesen, Tisvilde Tennis

Ilse Johannesen er formand i Tisvilde Tennis – en klub i rivende udvikling med stor medlemsvækst. Hun besidder en enestående energi, og med sit sprudlende kropssprog, glade smil og brændende iver formår hun at inspirere resten af tennisklubben med sine mange visioner og ideer.

Bente Lerner sidder i bestyrelsen i Tisvilde og har lavet indstillingen af sin formand til Årets ildsjæl.

”For mig var der ikke et sekunds tvivl om, at vi skulle indstille hende. Hun er altid ti længder foran alle os andre. Hun brænder virkelig. Du kan se det, når hun kommer. Øjnene stråler og hun lyser altid af glæde og entusiasme. Hun er god til at få ideer og få os andre med på dem,” siger Bente Lerner.

I tilknytning til tennisbanerne har Ilse Johannesen i 2019 fået åbnet nordkystens første padelbane. Klubben kan allerede se en større tilgang af unge padel- og tennisspillere. Hun har også skaffet nye trænere og justeret træningen for både juniorer og seniorer, så der nu tages hånd om både de ambitiøse og klubbens mange motionister.

Tisvilde Tennis med Ilse Johannesen i spidsen er i en rivende udvikling. Næste projekt bliver at få en ekstra padelbane. Foto: Privat.

Desuden har Tisvilde og Ilse Johannesen videreudviklet klubbens populære juniorcamp i sommerferien, hvor 120 børn og unge fra både klubben og gæster fra sommerhusområdet får træning enten formiddag eller eftermiddag af 12 trænere på klubbens seks baner. En juniorcamp så populær, at der allerede i marts kunne meldes udsolgt.

Ilse Johannesen har desuden arbejdet med klubbens synlighed på sociale medier, været med til anskaffelsen af nyt bookingsystem og igangsat et projekt, der skal skaffe lys på to af klubbens baner.

OM PRISEN 

Vinderen kan kalde sig Årets ildsjæl i dansk tennis.

Ildsjælene i dansk tennis og padel indtager mange roller, så som træner, turneringsarrangør, bestyrelsesmedlem, banemand eller noget helt femte. Så det er ikke til at sige, hvilken funktion Årets ildsjæl udfylder. Men det vægter højt, hvis…

  • ildsjælens engagement kommer mange spillere til gode
  • ildsjælen med succes har søsat initiativer, der kan tjene som inspiration for andre klubber
  • ildsjælen har været med til at tiltrække og/eller fastholde medlemmer i tennis- og/eller padelsporten
  • ildsjælens engagement rammer grupper, der traditionelt er underrepræsenterede i idrætten
  • ildsjælens virke er med til at sætte tennis og padelsporten i det bedst mulige lys.

Prisen blev første gang uddelt i 2019, hvor Mette Rytsel fra Virum-Sorgenfri Tennisklub blev vinderen. Sidste år løb Frits Rasmussen fra Ribe Tennis Klub med æren.

Vinderen af Årets ildsjæl 2021 vil blive afsløret i de kommende uger.

Læs om de andre nominerede

Rene Lund fra Nexø Tennisklub

Jytte Majcherek fra Albertslund Tennisklub