Årets ildsjæl: Indstil din kandidat

Det er endnu en gang blev tid til at hædre en særlig person i dansk tennis, når prisen Årets ildsjæl skal uddeles. Frem til 11. maj 2022 kan du nominere en kandidat til prisen.

Sidste års blev Jytte Majcherek fra Albertslund kåret til Årets ildsjæl.

En rigtig ildsjæl er kendetegnet ved at sætte klubbens interesser over sine egne. Dem er der heldigvis rigtig mange eksempler på i tennisdanmark. Nogle af de største frivillige kræfter er de senere år løbet af sted med prisen Årets ildsjæl. Det gælder Mette fra Virum-Sorgenfri i 2019. Frits fra Ribe i 2020. Og senest Jytte fra Albertslund i 2021.

Nu er det så igen blevet tid til at finde Årets ildsjæl i dansk tennis. Dansk Tennis Forbund ønsker at hædre en person, der har vist et engagement ud over det sædvanlige, og som har gjort en mærkbar forskel for sin klub og tennissporten lokalt, regionalt eller på landsplan.

Men vi har brug for din hjælp til at finde den rette kandidat. Lige nu og frem til 11. maj kan du indstille en person til prisen. Det gøres nemt lige her på hjemmesiden.

INDSTIL EN PERSON TIL ÅRETS ILDSJÆL

Ildsjælene i dansk tennis og padel indtager mange roller, så som træner, initiativtager, bestyrelsesmedlem, banemand eller noget helt femte. Derfor er det ikke til at sige, hvilken funktion Årets ildsjæl i dansk tennis udfylder. Men det vægter højt, hvis…

  • ildsjælens engagement kommer mange spillere til gode
  • ildsjælen med succes har søsat initiativer, der kan tjene som inspiration for andre klubber
  • ildsjælen har været med til at tiltrække og/eller fastholde medlemmer i tennis- og/eller padelsporten
  • ildsjælens engagement rammer grupper, der traditionelt er underrepræsenterede i idrætten
  • ildsjælens virke er med til at sætte tennis og padelsporten i det bedst mulige lys.

Alle har mulighed for at indstille en kandidat. Det er et krav, at kandidaten er medlem af en klub under Dansk Tennis Forbund.

INDSTIL EN PERSON TIL ÅRETS ILDSJÆL

Deadline for at indstille en ildsjæl er senest 11. maj 2022.

Sådan så det ud sidste år, da Jytte Majcherek fra Albertslund blev kåret til Årets ildsjæl.