Restriktioner forlænges til 17. januar

De nuværende restriktioner for idræt forlænges frem til og med 17. januar. Det betyder, at alle tennis- og padelelskere må væbne sig med yderligere tålmodighed, inden sporten igen kan dyrkes indendørs.

Desværre er der endnu en gang dårlige nyheder. Den alvorlige corona-situation gør, at de nuværende restriktioner forlænges frem til og med 17. januar. Det var meldingen fra statsministeren på et pressemøde tirsdag aften.

Det betyder, at det frem til 17. januar ikke er tilladt at spille indendørs tennis og padel. Det er stadig tilladt at spille udendørs, hvor det er muligt. Den løsning har en del valgt, hvilket er et bevis på den store kærlighed til sporten, som er over hele landet. Husk i den forbindelse at overholde alle restriktioner.

De opdaterede retningslinjer for tennis og padel kan altid findes på tennis.dk/corona

Professionelle undtages

Spillere med status af professionel er stadig undtaget forbuddet mod indendørs tennis. Disse kan træne videre.

Elitedivisionsklubberne modtager direkte information om spillere, der på grund af ophold på college i USA ikke vil være til rådighed i resten af indendørssæsonen.

Turneringer og holdturneringer

Turneringsterminerne på vintertouren frem til 17. januar var reserveret til unionsmesterskaberne. Disse er desværre aflyst som konsekvens af restriktionerne. Eneste undtagelse er mesterrækken ved SM, som afvikles som en turnering udelukkende for spillere med status af professionel.

DTF Turnering vil i den første uge af januar tage stilling til, hvad der skal ske med DTF Holdturneringens runde, der er programsat til weekenden 23.-24. januar. Beslutningen vil blive kommunikeret direkte til klubberne.

Femte afdeling af Dansk Padel Tour skulle være afviklet 16.-17. januar. Som følge af de forlængede restriktioner bliver turneringen desværre aflyst.

Hold ud!

DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund ved, at alle frivillige de seneste 10 måneder har lagt en helt ekstraordinær indsats i at tilpasse sig de løbende corona-restriktioner. Der skal lyde en kæmpe tak for indsatsen.

Lige nu er det hårdt. Men vi håber jeg, at I alle frivillige kræfter og medlemmer i det hele taget vil holde situationen ud. Således kan vi alle vil holde fast i foreningsidrætten, som formentlig bliver vigtigere end nogensinde, når situationen igen giver mulighed for lempelser.

Samme meldinger kommer fra Danmarks Idrætsforbund.

”Lige nu kæmper vi i Danmark en fælles kamp for at holde corona-situationen mest mulig under kontrol. Dén kamp bakker vi op om i DIF, og vi ved, at vores foreninger og forbund fortsat vil agere ansvarligt og forsvarligt. Det har de på flot vis gjort under hele corona-krisen, selvom de har været under et stort pres”, siger Niels Nygaard, formand for DIF.