Strømpesalg skaber overskud i klubkassen

Med salg af strømper fra Bambusa kan jeres klub nemt og enkelt tjene  penge til gavn for fællesskabet. Det kræver hverken særlig megen tid eller kræfter. I Sindal Tennisklub har salget af strømperne givet godt i klubkassen. 

Foto: Bambusa

Første gang Karsten Jakobsen hørte om Bambusa, var til et møde med kvindefodboldklubben Fortuna Hjørring. Fodboldklubben har nemlig haft rigtig stor succes med at sælge strømper til deres medlemmer gennem Bambusa og tjene penge til klubben derigennem.

Derfor tænke Karsten Jakobsen, der er bestyrelsesmedlem i Sindal Tennisklub, at deres klub måske kunne gøre det samme. Selvom klubben har 60 medlemmer og derfor er langt mindre end Fortuna Hjørring i størrelse og kapacitet, så besluttede han at kontakte Bambusa i april i år. Kort tid efter leverede Bambusa strømperne, og det er blevet starten på et godt samarbejde.

”De er professionelle, der er styr på deres koncept, det er nemt at finde ud af og let at sende retur. Og så er der er hurtig levering, hvis man skal bruge flere strømper. Intet bøvl. Og vigtigst af alt – det er skidegode strømper,” fortæller Karsten Jakobsen.

Strømperne fra Bambusa er unisex og one size, og de kan derfor bruges af alle i hele familien. De leveres klar til salg i familiepakker med fem pakker strømper i hver, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner og på den måde støtte formål i foreningen.

En af de mange fordele ved at sælge Bambusastrømper er, at de bliver leveret gratis til døren, foreningen betaler kun for de strømper, der bliver solgt, og først når salget er afsluttet. Strømper, der ikke bliver solgt, kan sendes retur.

”Man har strømperne i seks uger. Vi købte en portion, og efter to uger kunne vi se, at vi havde for lidt, så vi købte nogle flere. Nu har vi så haft dem i seks uger, og sendt resten retur i sidste uge, og så prøver vi at se, om vi til efteråret skal have en portion igen”.

Flere vigtige klubfordele

Det er betydelige kroner, som bliver sendt direkte ind på klubkontoen i Sindal Tennisklub. Den succes, som strømpesalget har kastet af sig, skal nemlig være med til at finansiere nogle af de drømme som klubben har for sine medlemmer. Men der er også kommet en ekstra gevinst ved samarbejdet med Bambusa: et styrket klubfællesskab.

”Vi har tjent 16.000 kroner til os selv på de seks uger. Det betyder rigtig meget. Lige nu er vi nemlig i gang med at se, om vi kan rejse penge til en padelbane mere,” siger Karsten Jakobsen og afslutter:

”Men i det hele taget betyder det meget, at vi kan tjene penge ved at lave en frivillig indsats. Altså at vi kan engagere vores medlemmer på andre måder end ved bare at spille tennis og padel. Det giver et rigtig godt sammenhold”.

Lyder det også som noget for jeres klub?

Bambusa arbejder sammen med Dansk Tennis Forbund. Et samarbejde med Bambusa er måske noget for jeres klub.

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening. Se mere på bambusa.dk eller her på siden.

Salg af Bambusa strømper er en nem og enkel måde at tjene penge til foreningen på. En familiepakke består af fem pakker strømper, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner. På den måde støtter man almene og velgørende formål i foreningen.

Som noget nyt tilbyder Bambusa også et koncept, hvor man kan få en stander til klubben, hvor salget af strømper kan drives fra. Læs mere om det koncept her.

KONTAKT

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening.

  • Ring på tlf. +45 2632 8080 eller mail:
  • Maria Lund Bertelsen, maria@bambusa.dk

LÆS MERE