Da tennissporten vendte tilbage

Der har været rigeligt med tennisglæde på Instagram i den forløbne uge, efter der blev åbnet for udendørs spil. Brug gerne #DTF100 på alle dine tennis-billeder.

Aktiviteten har været helt i top i klubberne i denne uge, efter det sent mandag aften blev annonceret, at udendørs tennis kan spilles under særlige omstændigheder. Vi har fundet lidt højdepunkter frem fra klubbernes Instagram-profiler.

Husk at bruge #DTF100 på alle dine Instagram-billeder om tennis. Så deltager du automatisk i Dansk Tennis Forbunds jubilæumskonkurrence med flotte præmier.

Masser af aktivitet

Vi starter vores lille rundtur i B.93, hvor alle baner var optaget midt på onsdagen.

I Bagsværd Tennisklub er de opmærksomme på god corona-skik. Nys ind i forhånden.

Hos Gentofte har de også vigtige anbefalinger. Især den sidste er helt essentiel.

Det er ikke kun på det røde grus, at der knokles. Hos Tennis Club Odense laver de både nyt klubhus og anlægger en ny stor terrasse. Vi krydser fingre for, at de bliver klar, når det på et tidspunkt forhåbentlig igen bliver muligt at nyde tredje halvleg på klubbens anlæg.

På Amager hos Kløvermarkens Tennis Klub er de også ved at få det hele til at spille. Klubben åbner fem udendørs baner fra søndag.

Sportschef i KFUM og kommentator på DTF’s livestreams, Thomas Skouboe, var trukket i arbejdstøjet.

Sydsjællænderne fra Næstved ved, at udendørs tennis kræver god fysik. Så deres nyuddannede tenniscoaches gav inspiration til styrkeøvelser.

Vi slutter rundturen hos de forsvarende udendørs mestre for hold. I Give har de bidt mærke i, at planen er at gennemføre denne sæsons holdturnering.