Her er næste skridt for World Tennis Number

Danske spillere med et ITF World Tennis Number har som nogle af de første i verden fået mulighed for at oprette deres egen ITF World Tennis Number-konto.

20.000 tennisspillere med en aktiv spillerprofil i Dansk Tennis Forbunds Tournament Software har fået en mail fra Dansk Tennis Fobrund. Her blev de inviteret til at oprette deres egen ITF World Tennis Number-konto.

Med en WTN-konto kan man følge ændringerne i sit ITF World Tennis Number, se sin personlige ’game zone’, sammenligne sin rating med andres og lave lister til at følge spillere.

”Vi forventer og arbejder for, at ITF World Tennis Number i stigende grad bliver en del af hverdagen for tennisspillere i Danmark. Vi ser allerede en del klubber, hvor medlemmerne har stor glæde af WTN til interne turneringer afholdt i DTF Tournament Software. Muligheden for at få sin egen WTN-konto er endnu et skridt på den rejse,” siger Emil Bødker, der er direktør i Dansk Tennis Forbund.

ITF World Tennis Number er et rating-system for alle tennisspillere, baseret på spilleniveau, som skal være med til at give gode oplevelser på banen. De tenniskampe, du spiller til holdkampe og turneringer i Danmark tæller med til dit WTN.

LÆS MERE OM ITF WORLD TENNIS NUMBER

  • Jeg har ikke fået nogen mail. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har en aktiv spiller konto i DTF Tournament Software, burde du have fået en mail. Mailen er sendt til den adresse, som er tilknyttet din spillerprofil. Tjek som det første dit spam-filter.

Hvis det ikke giver gevinst, så send en mail til dtf@tennis.dk med emnefeltet WTN-konto.

Har du andre spørgsmål angående World Tennis Number-konto, så tag direkte kontakt til ITF World Tennis Number.

  • Hvorfor har jeg fået flere mails om ITF World Tennis Number?

Du har fået flere mails, der ser næsten ens ud, hvis der er flere forskellige spillerprofiler tilknyttet din email. Det vil typisk være din egen og dine børns profiler. Linket i de enkelte mails er forskellige og svarer til hver sin spillerprofil i DTF Tournament Software.

  • Hvad kan jeg med en ITF World Tennis Number-konto?

Med en WTN-konto kan du følge ændringerne i dit ITF World Tennis Number, se din personlige ’game zone’, sammenligne din rating med andres og lave lister til at følge spillere.

På sigt er det også planen, at det bliver muligt at uploade sine egne resultater for kampe, man har spillet i egen klub på eget initiativ.

  • Hvordan får jeg et ITF World Tennis Number?

Man behøver ikke at oprette en WTN-konto for at få sit eget ITF World Tennis Number. Det får man automatisk, når man spiller kampe, der registreres i DTF Tournament Software. Det kan både være holdkampe eller individuelle turneringer.

Men det kan også være turneringer som Box Ladders, der spilles internt i din klub. Læs mere om, hvordan din klub kommer i gang med at bruge DTF Tournament Software til klubturneringer og Box Ladders.

  • Hvorfor er mine seneste resultater ikke regnet med i mit ITF World Tennis Number?

ITF World Tennis Number opdateres hver onsdag. Så nye resultater kommer tidligst med efter næstkommende onsdag.

Resultater regnes i reglen først med i ITF World Tennis Number, når hele turneringen eller holdturneringen er færdigspillet.

  • Jeg har et spørgsmål, som jeg ikke kan finde svar på i artiklen.

Så kan det være en god ide at tage et kig i vores generelle FAQ om ITF World Tennis Number.