Bambusa og DTF forlænger samarbejdet

Dansk Tennis Forbund har forlænget sponsoraftalen med den miljøvenlige strømpeproducent Bambusa Danmark. Konceptet er en nem og enkel måde for de danske tennis-, padel- og pickleballklubber at booste økonomien. 

Vil jeres forening tjene ekstra til klubkassen? Tag fat i Bambusa!

Sælg miljøvenlige bambussokker og inkassér halvdelen af fortjenesten til klubkassen. Så enkelt lyder konceptet i Bambusa Danmark. Og det har en del af landets klubber nydt godt af i de forgangne tre år, hvor samarbejdet mellem Dansk Tennis Forbund og strømpevirksomheden har eksisteret.

I en fortsættelse af det gode partnerskab har Bambusa Danmark og Dansk Tennis Forbund derfor forlænget samarbejdet.

“Vi er rigtig glade for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde. Det har været rigtigt positivt at konstatere, at mange  klubber i hele landet udnytter muligheden for at tjene ekstra til klubkassen ved at sælge Bambusas produkter,” siger Dansk Tennis Forbunds direktør, Emil Bødker.

Også hos Bambusa ser man frem til at give endnu flere tennis-, padel- og pickleballklubber muligheden for at booste økonomien.

“Vi ser frem til at bygge videre på erfaringerne fra det seneste år og det solide partnerskab, der er opnået med Dansk Tennis Forbund. Samarbejdet er en afspejling af vores fælles engagement i at styrke fællesskaber og støtte foreningslivet,” siger Maria Bertelsen, direktør i Bambusa Danmark.

Støt din forening – helt enkelt

Salg af Bambusa-strømper er en nem og enkel måde at tjene penge til foreningen på. En familiepakke består af fem pakker strømper, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner. På den måde støtter man almene og velgørende formål i foreningen. Bambusas produkter er miljøvenlige og kommer i plastikfri emballage.

Med forlængelsen af dette samarbejde ser både Bambusa og DTF frem til at fortsætte med at støtte tennis-, padel- og pickleballsporten og dens klubber, mens de også fremmer brugen af bæredygtige produkter i sportens verden.


Hvad siger klubberne selv?

Vi har samlet inspiration og erfaring fra fire klubber herunder, der har haft et eller flere samarbejder med strømpevirksomheden:


KONTAKT

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening.

  • Ring på tlf. +45 2632 8080 eller mail:
  • Maria Lund Bertelsen, maria@bambusa.dk

LÆS MERE