Hør den nye sæson af Samtaler på grus

DTF’s podcast ’Samtaler på grus’ er klar med fem spritnye afsnit, hvor holdet bag Wimbledon-radio på 24syv møder tennisentusiaster i alle afskygninger.

Anders Haahr Rasmussen og Cathrine la Cour er klar med en ny sæson af podcasten ‘Samtaler på grus’.

Dansk Tennis Forbund er tilbage med en ny sæson af podcasten ’Samtaler på grus’. Endnu engang mødes tenniskommentator på Eurosport, Anders Haahr Rasmussen, og Cathrine la Cour med tennisentusiaster i alle afskygninger fra det ganske land.

Du kan høre det hele på iTunes eller Spotify.

De to, som også stod bag Wimbledon-radio på 24syv fra 2015 til 2017, optog sidste år fem afsnit med personligheder som Kristian von Hornsleth, Frederik Løchte Nielsen og det tidligere stortalent Sandie Sørensen.

I år er historierne og persongalleriet mindst lige så interessant. Sangeren Camille Jones har brugt tennissportens vise ord, ”en bold ad gangen”, til at blive bedre til at give koncert. Sammen med sin tennismakker, studieværten Cecilie Beck, drøner hun så hurtigt rundt på banerne i HIK, at Kenneth Carlsen vil lade sine ungdomsspillere inspirere af det.

Karim Yafasov fra Hareskov-Værløse tegner et herligt billede af tennis i Sovjetunionen i de tidlige 80’ere, hvor det var lige så gratis at spille, som det var at gå på universitetet og til lægen. Til gengæld var det svært at finde shorts, da planøkonomien havde ikke lige taget højde for spillets popularitet.

James Bond og Egypterhallen

”Al tennis er god tennis”. Sådan siger sognepræst i sønderjyske Ullerup, Lis-Ann Rotem. I Sønderborg Tennisklub viser hun sig som et energisk bekendtskab, der ikke kan få nok af tennis. En anden, der heller ikke kan få nok af tennis, er stortalentet Holger Rune. I ugen op til at han blev den yngste mandlige danmarksmester nogensinde, fortæller han om Junior Davis Cup, James Bond og berømte hittingpartnere.

Endelig besøger Anders og Cathrine libertineren og levemanden Ole Bille, som har fast banetime i ’Egypterhallen’, der må siges at være landets smukkeste tennishal.

”Jeg har glædet mig rigtig meget til, at hele tennisdanmark får mulighed for at høre den nye sæson af Samtaler på grus. Cathrine og Anders formår at ramme en fantastisk balance, hvor tennis er i centrum, uden det kræver, at du er tennisekspert for at få noget ud af podcasten,” siger kommunikations- og presseansvarlig i DTF, Thomas Hansen.

Hør podcasten i iTunes.

Hør podcasten på Spotify.

Du kan høre alle fem afsnit lige her:

 

Fik du ikke lige hørt første sæson af Samtaler på grus? Så er det bare med at komme i gang.

Vil du have flere gode tennisnyheder direkte ind i din mailbakke? Så tilmeld dig TENNISDANMARK-nyhedsbrevet med det samme.