Tilmeld dig efterårets trænerkurser nu

Find et trænerkursus, der passer dig i efteråret, hvor Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis for første gang tilbyder en fælles træneruddannelse.

Fra efteråret udbyder Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis for første gang en fælles træneruddannelse. Tilmeldingen til basisuddannelsen ’Tennistræner 1-2-3’ er åben, og der er kurser fordelt over hele landet.

SE KURSUSOVERSIGTEN FOR TENNISTRÆNER 1-2-3

Som noget nyt introduceres kursustilbuddet ’Hjælpetræner’, der henvender sig til dig, der er minimum 12 år og endnu ikke kan deltage i basisuddannelsen Tennistræner 1-2-3. Men kurset er også et attraktivt tilbud til ungdomsspillere eller voksne, der ønsker en let introduktion til trænergerningen, men ikke ønsker at tage basisuddannelsen.

SE KURSUSOVERSIGTEN FOR HJÆLPETRÆNER

”Sammen med vores dygtige kursusinstruktører glæder vi os vildt meget til at kunne byde folk velkommen til vores nye træneruddannelse i efteråret. Trænerne har en helt central rolle i klubberne, og med vores nye uddannelse kan vi klæde dem endnu bedre på til at blive en succes på banen,” siger uddannelseskonsulent Kitte Kry Bøttcher

5 gode grunde til at tage på trænerkursus

  • Du bliver dygtigere til at gennemføre en træningstime
  • Du bliver bedre til at kommunikere med dine spillere
  • Du får konkrete øvelser til opvarmning og spil
  • Du møder andre trænere og kan sparre med dem på kurset
  • Du bliver undervist af Danmarks dygtigste tennisinstruktører