DC-drengene: Elmer er vild med holdfølelsen

Lær det danske Davis Cup-hold bedre at kende, når de svarer på seks hurtige spørgsmål forud for kampen mod Indien fredag og lørdag. Vi fortsætter med yngstemanden.

Elmer Møller spiller i Indien på græs for første gang.
  • Navn: Elmer Møller
  • Alder: 18
  • Klub: Aarhus 1900
  • Davis Cup-erfaring: Har sin debut til gode, har været udtaget én gang før

At spille på græs er…?

”Nyt. Jeg har ikke spillet på græs før. Så det er nyt og spændende for mig personligt. Når man har spillet tennis i så mange år, er det ikke så tit, at man får en helt ny oplevelse. Jeg synes, at det er megasjovt at spille på græs. Det skaber nye situationer og nye ting, du skal lære, så det er også lidt svært i starten. Men det har været vildt sjovt at få lov til at prøve.”

Hvad er din bedste kamp nogensinde?

”Det, synes jeg godt nok, er et svært spørgsmål. Jeg synes, at der har været mange gode kampe gennem tiderne. Det største har nok været at vinde noget sammen som et hold, som da vi vandt EM, da vi var meget små. Det lægger jeg nok mere i end en specifik kamp. Det er også derfor, at jeg synes, at det er fedt at være med her, fordi man får en holdfølelse, man ikke har så meget af i tennis.”

Hvad er dit bedste Davis Cup-minde?

”Jeg har været med en gang før i Aarhus (mod Tyrkiet i 2019 red.), da jeg var 16. Det var megaspecielt – især fordi det var i Aarhus, hvor jeg kommer fra. Det var ti minutter hjemmefra. Nu spillede jeg jo ikke kamp, men der var stadig der den der følelse af støtte. Jeg tror bare, at det var hele den der atmosfære ved at være med på holdet og se nogen, der var ældre og langt bedre, end jeg selv var, og få lov til at få smagen af det professionelle, man prøvede at gå efter, når man blev ældre.”

Hvad er dit bedste våben som tennisspiller?

”Det må nok være min baghånd. Jeg synes, at min baghånd er okay allround, men det må nok være ned ad linjen, der er bedst. Jeg tror, at det kan skyldes, at jeg har en ret god venstre arm. Jeg er venstrehåndet i nogle andre ting, selvom jeg er højrehåndet i flest ting.”

Hvad er dit yndlingsslag?

”Som menneske kan man tit godt lide at gøre det, man er god til. Der er også mange andre ting, jeg synes, er sjove. Men det er nok baghånden, der er mit yndlingsslag.”

Hvad bliver Indien – Danmark?

”Det vil tiden vise. Men jeg siger 3-1 til Danmark.”

Andre interviews i serien