Nu kan du tilmelde dig efterårets trænerkurser

Tilmeldingen er åben til efterårets kurser på den grundlæggende træneruddannelse, Tennistræner 1-2-3.

Sidste efterår kunne Dansk Tennis Forbund og DGI præsentere den nye basisuddannelse Tennistræner 1-2-3 og et spritnyt hjælpetrænerkursus. Det blevet taget godt imod i det ganske tennisland med næsten fulde huse på alle kurser.

Efter et vanskeligt forår med mange aflysninger på grund af corona-nedlukningen af indendørs idræt er vi igen klar med en hel stribe af muligheder for at komme på trænerkursus – fra Nørresundby til Nykøbing Falster, og fra Odense til Hørsholm.

Hvad enten det er dig selv, der skal afsted på kursus, eller du har ansvaret for at opkvalificere klubbens trænere, er det nu det helt rigtige tidspunkt at finde de helt rigtige kurser og få tilmeldt jer.

Tenniscoach til de ambitiøse

Hvis du allerede har været gennem de tre kurser på den grundlæggende træneruddannelse, var det måske en idé at komme med på Tenniscoach-uddannelsen. Vinterens hold har netop afsluttet der forløb.

Samtidig har vi åbnet op for tilmeldingen til næste hold af Tenniscoach. Det starter 18.-19. september i forbindelse med Davis Cup-kampen mellem Danmark og Thailand i Kolding.

Hold øje med de aktuelle tilbud

Vi ved godt, at I har travlt ude i klubberne. Det er derfor ikke videre fristende, hvis man skal lede alt for længe efter de gode uddannelsestilbud på DTF’s hjemmeside.

Her er dagens bedste fif: Du får lynhurtigt overblikket på vores underside AKTUELLE TILBUD. Du finder de aktuelle tilbud i topmenuen under Uddannelse. Lige nu er der kun Tennistræner 1-2-3 og Tenniscoach. Men der kommer løbende tilbud på enkeltarrangementer, fokuskurser og flere andre spændende ting i løbet af efteråret.