Hvem skal være Årets ildsjæl 2023?

Det er endnu en gang blev tid til at hædre en særlig person i dansk tennis, når prisen Årets ildsjæl skal uddeles. Frem til 17. maj 2023 kan du nominere en kandidat til prisen.

Sidste år løb Rita Jørgensen fra Bryrup Tennisklub med prisen som Årets ildsjæl. Nu er det tid til at finde den næste, der skal hædres.

For femte år i træk er det blevet tid til at give en ekstra anerkendelse til helt særlig ildsjæl. En person, der sætter klubbens interesser over sine egne. Dem er der heldigvis rigtig mange eksempler på i tennisdanmark.

Nogle af de største frivillige kræfter er de senere år løbet af sted med prisen Årets ildsjæl. Det gælder Mette fra Virum-Sorgenfri i 2019. Frits fra Ribe i 2020. Jytte fra Albertslund i 2021. Og senest Rita fra Bryrup i 2022.

Nu er det så igen blevet tid til at finde Årets ildsjæl i dansk tennis. Dansk Tennis Forbund ønsker at hædre en person, der har vist et engagement ud over det sædvanlige, og som har gjort en mærkbar forskel for sin klub eller for tennissporten lokalt, regionalt eller på landsplan.

Men vi har brug for din hjælp til at finde den rette kandidat. Lige nu og frem til 17. maj kan du indstille en person til prisen. Det gøres nemt lige her på hjemmesiden.

INDSTIL EN PERSON TIL ÅRETS ILDSJÆL

Ildsjælene i dansk tennis og padel indtager mange roller, så som træner, turneringsarrangør, bestyrelsesmedlem, banemand eller noget helt femte. Så det er ikke til at sige, hvilken funktion Årets ildsjæl udfylder. Men det vægter højt, hvis…

  • ildsjælens engagement kommer mange til gode
  • ildsjælen har været med til at tiltrække og/eller fastholde medlemmer i tennis- og/eller padelsporten
  • ildsjælen har leveret en ekstraordinær indsats for sin klub
  • ildsjælen med succes har søsat initiativer, der kan tjene som inspiration for andre klubber
  • ildsjælens engagement rammer grupper, der traditionelt er underrepræsenterede i idrætten
  • ildsjælens virke er med til at sætte tennis og/eller padelsporten i det bedst mulige lys.

Alle har mulighed for at indstille en kandidat. Det er et krav, at kandidaten er medlem af en klub under Dansk Tennis Forbund.

INDSTIL EN PERSON TIL ÅRETS ILDSJÆL

Deadline for at indstille en ildsjæl er senest 17. maj 2023 klokken 12.

Sådan så det ud sidste år, da Rita Jørgensen fra Bryrup blev kåret til Årets ildsjæl.